Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Sokkoló fordulat Vastag Csaba életében – Amikor már senki nem hitte volna, megtörtént!
Mindenegyben Blog - 2024. október 15. (kedd), 19:57

Sokkoló fordulat Vastag Csaba életében – Amikor már senki nem hitte volna, megtörtént!

Hirdetés
Hirdetés
2024 okt 15

Drámai fordulat Vastag Csaba életében: Karácsonyi béke közeleg

Hatalmas meglepetés érte a rajongókat és a családot is: az idei karácsony különleges lesz Vastag Csaba számára. Ez az ünnep az első alkalom, amikor házaspárként, feleségével, Evelinnel közösen töltik az ünnepeket, kettesben, a saját otthonukban. A sztárélet fényein túl a személyes életükben is jelentős fordulat történt, amelyre kevesen számítottak.

Hirdetés
[ ]

Csaba és Evelin boldogan várják a Szentestét, amit meghitten, egyedül töltenek a saját lakásukban. Az énekes számára azonban van egy különleges kívánság is: reméli, hogy szüleivel is sikerül majd békésen összeülni az ünnepek alatt. A kapcsolatuk nem volt mindig zökkenőmentes, mivel Csaba édesapja, Dr. Vastag Sándor, korábban nem támogatta fia és Evelin kapcsolatát, olyannyira, hogy a nyári esküvőn sem vett részt. Ez hatalmas fájdalmat okozott Csabának, aki mindig is tisztelte és szerette szüleit.

Az énekes az elmúlt időszakban bizonyította, hogy Evelin mellett megállapodott, elhagyta a régi életstílusát, és komolyan gondolja a családalapítást. Úgy tűnik, hogy az édesapa végül elfogadta ezt a változást, és most már talán teljesen megbékélt fia döntésével, látva, hogy Csaba boldogabb, mint valaha.

A fiatal pár nemcsak saját ünnepükre koncentrál, hanem a család is központi szerepet kap. Az énekes alig várja, hogy újra láthassa szüleit, valamint testvéreit, Balázst és Tamást. Karácsony után Evelin szülői házába is ellátogatnak Zala megyébe, ahol Evelin népes családja, köztük kilenc testvér, várja őket nagy szeretettel.

Csaba és Evelin boldogsága nemcsak a magánéletükre, hanem Csaba karrierjére is pozitív hatással van. Az énekes készen áll arra, hogy a következő nagy lépést is megtegye: az apaszerepre.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés