Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Sarka Kata súlyos beteg?? Nézzétek a kezét! Ez egy csúnya betegség tünete…
Mindenegyben Blog - 2019. szeptember 28. (szombat), 10:08

Sarka Kata súlyos beteg?? Nézzétek a kezét! Ez egy csúnya betegség tünete…

Hirdetés
Hirdetés
2019 szept 28

Sarka Kata súlyos beteg?? Nézzétek a kezét! Ez egy csúnya betegség tünete…

Több követője is kiszúrta, hogy Sarka Kata utóbbi pár instagramos fotóján valamilyen bőrbetegségre utaló piros foltok tűntek fel a kézfején.

Hirdetés
[ ]

A legtöbben csak megkérdezték, hogy mi történt a kezével, de Sarka ezekre a hozzászólásokra egyszer sem reagált. Voltak persze olyan követői is, akik heves izgalmi állapotba jöttek a látványtól:

Kata ezt írta a legutolsó fotó mellé:

Sokan észrevettétek, hogy a héten különös bőrtünetek jelentek meg a kezemen. Erre szeretnék most nektek magyarázatot adni.Magyarországon közel 200 ezer ember él a pikkelysömör nevű betegséggel, ami azt jelenti, hogy legtöbbünk ismeretségi körében vannak érintettek, még ha sokszor nem is tudunk róla. Az ilyen panaszokkal élők gyakran rejtőzködnek, a bőrükön látható tünetek miatt sokszor érik őket negatív megjegyzések. Itt van például ez a két blog poszt egy érintett tollából, az egyik írás végén van egy különösen durva megjegyzés, ez adta meg nekem a végső lökést: https://goo.gl/m4cTSo. Rájuk és erre a kórra szerettem volna felhívni a figyelmet, ezért egy maszkmesterrel pár napig minden reggel magamra festetettem a pikkelysömör bőrtüneteit és így töltöttem a napjaimat. Ahogyan azt gondoltam, élőben is megtapasztaltam, nem lehet könnyű a betegséggel élni, nap, mint nap szembesülni kell a pikkelysömörösöknek a beszólásokkal, rosszindulatú megjegyzésekkel. Ezért is fontos a tájékoztatás: ez egy immunológiai betegség, ami NEM fertőző, megfelelő kezeléssel és életmódváltással pedig tünetmentessé tehető. Fontos, hogy ezzel tisztában legyetek és ennek tudatában kezeljétek a pikkelysömörrel élőket!

ITT nézheted meg a fotót!

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés