Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Sárga csekkesek figyelem! Fizesd be így a csekkjeidet és minden 2. Csekk után 5000 forintot kaphatsz vissza! Itt vannak a részletek – megéri tájékozódni!
Mindenegyben Blog - 2017. szeptember 03. (vasárnap), 20:54

Sárga csekkesek figyelem! Fizesd be így a csekkjeidet és minden 2. Csekk után 5000 forintot kaphatsz vissza! Itt vannak a részletek – megéri tájékozódni!

Hirdetés
Hirdetés
2017 szept 03

SÁRGA CSEKKESEK FIGYELEM! FIZESD BE ÍGY A CSEKKJEIDET ÉS MINDEN 2. CSEKK UTÁN 5000 FORINTOT KAPHATSZ VISSZA! ITT VANNAK A RÉSZLETEK – MEGÉRI TÁJÉKOZÓDNI! >>>

Szerezd vissza a számlákra költött pénzed! Minden második befizetett számlád után 5 000 Ft jóváírást kapsz, ráadásul értékes nyereményeket is bezsebelhetsz.

Úgy nye**e*sz, ha:

Hirdetés
[ ]

regisztrálsz vagy már korábban regisztráltál a CsekkRendező szolgáltatásra az OTPdirekt internetbankban, majda játék ideje alatt új szolgáltatókat regisztrálsz, és a CsekkRendezőben fizeted be legalább 2 számládat.Két számla befizetésével 1 db 5 000 Ft értékű jóváírást szerezhetsz. A jóváírás akkor is jár neked, ha ugyanannál a szolgáltatónál fizetsz be két számlát, és akkor is, ha két különbözőnél egy-egy számlát.

Mi is ez a lehetőség?

CsekkRendezőA CsekkRendező egy olyan szolgáltatás, mellyel az OTPdirekt felületen könnyen, gyorsan,kényelmesen kiegyenlítheti a regisztrált szolgáltatók közüzemi és egyéb számláit.

A fizetendő számlákról az Ön által megadott módon értesítjük, valamint a számlaadatokis bármikor könnyen visszakereshetőek és egyszerűen áttekinthetőek.

Miért előnyös?

Kényelmes – a számlák áttekintése egyszerű, minden számlaadat egy, már megszokott helyen (OTPdirekt) elérhető 18 hónapig, egy ügyfél akár több számlát (családtagok) is fizethet ugyanazon OTPdirekten keresztül. Gyors – a fizetés pár gombnyomással elvégezhető. Bárhol, bármikor elérhető – a számlaadatok megtekintéséhez és fizetéséhez csak internetkapcsolattal rendelkező számítógépre van szükség, az OTPdirekt 7×24 órában elérhető. Hamarosan SmartBankon is! Időzíthető – az ügyfél a pénzügyi helyzetének megfelelően időzítheti a számlafizetést. Fizetési határidőn túl is biztosított a számlakiegyenlítés. Díjmentes – a CsekkRendező használata, a regisztráció és a számlafizetés bankkártyával díjmentes az ügyfeleknek. Emlékeztet – a számlaadatok beérkezéséről, lejárat előtt és lejáratkor az ügyfelet a felületen, illetve választása szerint postaláda üzenetben vagy e-mailben figyelmeztetjük. Biztonságos – a számlaadat megjelenítése és a fizetési rendszer banki szintű biztonságot garantál. Mit nyújt a CsekkRendező?

Kiegyenlítheti közüzemi és egyéb számláit, Megtekintheti e-számláit, számlaadatait, Értesítést kérhet új számla érkezéséről, a fizetési határidő lejárta előtt és lejártakor is OTPdirekt postaláda üzenetben és e-mailben. Jelenleg elérhető szolgáltatók (a szolgáltatók köre folyamatosan bővül)

Vodafone FŐGÁZ DÉMÁSZ

Forrás : https://otpdirektkisokos.hu/

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés