Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Sajnos nem sikerült megmenteni a 20 éves fiú életét, aki ma a metró elé esett - Nyugodjék békében
Mindenegyben Blog - 2024. július 23. (kedd), 13:34

Sajnos nem sikerült megmenteni a 20 éves fiú életét, aki ma a metró elé esett - Nyugodjék békében

Hirdetés
Hirdetés
2024 júl 23

Nem sikerült megmenteni a 20 éves fiú életét, aki ma a metró elé esett - Nyugodjék békében 

Metró elé esett egy ember

Egy ember a metró elé zuhant A Nagyvárad téri metrómegállóban egy 20 éves fiatal férfi esett le a peronról, és a Kőbánya-Kispest felé tartó M3-as metró elütötte. A szerelvény még tovább ment tíz métert, mielőtt meg tudott állni. A baleset után a megállóban lévőket kikísérték, és a helyszínre érkeztek a tűzoltók és a mentők is.

Tíz métert haladt még előre

Nem tudni, hogy szándékos volt-e Nem ismert, hogy az áldozat miért esett le a peronról, lehet, hogy rosszullét vagy öngyilkossági szándék miatt tette. Az Index információi szerint a metró még tíz métert haladt, miután elgázolta a fiút.

Hirdetés
[ ]

Megszűnt a metróforgalom A BKK Info közölte a közösségi oldalán, hogy baleset miatt nem jár az M3-as metró, és pótlóbusz viszi az utasokat a Deák Ferenc tér és Kőbánya-Kispest között. Később azt írták: újra indulnak a szerelvények, de a Nagyvárad téren nem állnak meg.

A fiú meghalt A 24. hu-nak a BRFK sajtóosztálya azt mondta, hogy a metró által elütött fiú olyan súlyosan megsérült, hogy már nem tudtak rajta segíteni a mentősök.

Metrógázolás a Keletinél Márciusban arról számoltunk be, hogy egy embert elgázolt a 2-es metró az 8. kerületben, a Keleti pályaudvarnál. A katasztrófavédelem szerint a baleset este történt a Déli pályaudvar felé menő vonalon. A mentés alatt nem jártak a metrók, és a fővárosi tűzoltók végezték el a műszaki mentést.

Titokzatos baleset Februárban írtuk meg, hogy rendőrök és mentők vonultak ki a kettes metró Batthyány téri állomásához, ahonnan nem indultak el egy ideig a szerelvények.

Az utasokat sokkolta Ha valaki leesik a metró alá, az természetesen megviseli az ott lévőket. Ez volt az eset tavaly szeptemberben is, amikor mi is beszámoltunk arról, hogy egy ember gázolás történt az M3-as metró Gyöngyösi utcai megállójában, a 13. kerületben.

CÍMLAPFOTÓ:ILLUSZTRÁCIÓ!

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés