Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Sajnos megtörtént az elképzelhetetlen! Nagyon rossz hírek jöttek Oszvald Marikáról! – Búcsúznak a rajongók
Mindenegyben Blog - 2024. július 17. (szerda), 20:29

Sajnos megtörtént az elképzelhetetlen! Nagyon rossz hírek jöttek Oszvald Marikáról! – Búcsúznak a rajongók (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2024 júl 17

Szomorú Hír Oszvald Marikáról – Búcsúznak a Rajongók

A színpadon nyújtott teljesítménye még évtizedekkel fiatalabb kollégáit is ámulatba ejti, Oszvald Marika, a Budapesti Operettszínház legendás színésznője mindig is lenyűgözte a közönséget energikus koreográfiáival, amelyeket még a legjobb formában lévő huszonévesek is megirigyelhetnek.

Hirdetés
[ ]

Az idén áprilisban 71 éves Oszvald Marika azonban kénytelen volt nehéz döntést hozni: fizikai egészsége érdekében búcsút kell mondania az ikonikus cigánykerekezős jeleneteinek, amelyeket a közönség mindig is csodált - számolt be róla a blikk.hu.

– „Megöregedtem, az operett a fiatalok műfaja. Az, hogy még számítanak rám, külön ajándék, hiszen kevés az idős szerep. Szerencsére az a tapasztalat, hogy a szubretteknek jobb a színészi vénájuk, így talán nekik könnyebb a váltás, és most nekem is váltani kell a prózára. Igaz, amikor nyolcvan oldal szerepet kell megtanulni, akkor nem érzem ezt annyira könnyűnek” – mondta nevetve Oszvald Marika, aki nemrégiben Fodor Zsókával közösen szerepelt az Összezárva című prózai darabban.

Az örökifjú színésznő elfogadta, hogy az élet ilyen fordulatot hozott számára. Bár fizikailag megterhelő táncos-komikus jeleneteiről le kell mondania, a színjátszás iránti szenvedélye töretlen marad. Marika vallomása szerint mostantól jobban oda kell figyelnie az egészségére, hogy továbbra is örömet okozhasson rajongóinak a színpadon.

– Az izmok, a hangszalagok öregkorban veszítenek a rugalmasságukból, de a játékkedv megmarad. A korral el kell köszönni egy idő után a zenés-táncos feladatoktól. Nekem szerencsére kitolódott ez az idő, mert rám írták a szerepeket, de egy idő után nem is szabad flikk-fakkokat csinálni, mert az embernek kitörik a lába. Tényleg nem szabad kockáztatni, én sem szeretnék maradandó sérülést. Emiatt is jólesnek már ezek a prózai feladatok, hiszen így játszhatok tovább, és számomra ez a legfontosabb – árulta el a színésznő, aki 49 éve meghatározó, ikonikus és népszerű tagja a Budapesti Operettszínháznak.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés