Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Sajnos itt a vége!Sírva intettek búcsút az Ázsia Expressznek Stohl Andrásék
Mindenegyben Blog - 2024. szeptember 28. (szombat), 06:23

Sajnos itt a vége!Sírva intettek búcsút az Ázsia Expressznek Stohl Andrásék

Hirdetés
Hirdetés
2024 szept 28

Ázsia Expressz: Till Attila és Stohl András búcsúztak a versenytől

Az Ázsia Expressz legutóbbi, péntek esti adásában ismét izgalmas pillanatokat élhettek át a nézők. Három páros – Krausz Gábor és Mikes Anna, L.L. Junior és Dárdai Blanka, valamint Stohl András és Till Attila – küzdött az előrejutásért a hajszában.

Ez volt az első alkalom, hogy a két népszerű műsorvezető, Tilla és Stohl András részt vett egy ilyen típusú versenyfeladatban. Bár a páros nem sokkal maradt el a másodikként célba érkező Dárdai Blankáéktól, végül ők érkeztek utolsóként. A kiesésük ellenére pozitív hozzáállásuk megmaradt: nevetve érkeztek a célba, Tilla még meg is kérdezte Ördög Nórától, lesz-e még egy feladat, ezzel is jelezve, hogy a játék kedvéért és a szórakozásért vettek részt a versenyben.

Hirdetés
[ ]

Ez az epizód is megmutatta, hogy az Ázsia Expressz nem csak a fizikai állóképességről és a stratégiáról szól, hanem a játék élvezetéről és a humor megőrzéséről is.

Itt a vége! Köszönjük azt a hatalmas szeretetet áradatot, amit kaptunk tőletek! Köszönjük a rengeteg kedves kommentet! Köszönjük, hogy szurkoltatok nekünk! Ritkán szoktunk ilyen műsorokban versenyzők lenni, de ez most a kiesésünket leszámítva nagyon jól alakult! Mikor elvállaltuk mi is aggódtunk azon, hogy mennyire leszünk kiszolgáltatottak ebben a helyzetben, de végül- köszönhetően a ti szereteteknek is- nagyon jó érzésekkel fejeztük be! Óriási élmény volt ez a műsor! A sok nehézség, szenvedés szerintem nekünk megszépült, mindent köszi a készítőknek is! Biztos izgi lesz a befejező két hét is, közelről ismerve a versenyzőket a vége brutál nagy menet lesz!!!!

A versenytársaknak is pusz

Till Attila és Stohl András a hajsza alatt is humoruknál maradtak:

A fordulat az Ázsia Expresszben: Till Attila és Stohl András megható búcsúja

Bár a páros kiesése az Ázsia Expressz legutóbbi epizódjában egy szomorú pillanat volt, a műsor készítői és a stáb sem hagyták, hogy a drámai búcsú legyen az utolsó emlék róluk. A fordulat ebben a jelenetben rejlett, hiszen bár kiesésük hivatalossá vált, Till Attila és Stohl András olyan különleges helyet foglaltak el a játékosok és a stáb szívében, hogy mindenki elismerően búcsúzott tőlük.

Az érzelmes pillanatok után a versenyzők nevetve és sírva köszöntek el az Ázsia Expressztől. A jelenet azt is megmutatta, mennyire emberi és közvetlen oldalát ismerhették meg a nézők a két népszerű műsorvezetőnek, akiket a rajongók már régóta szívükbe zártak.

Az epizód vége érzelmi hullámvasút volt, hiszen világossá vált, hogy bár a verseny folytatódik nélkülük, Till Attila és Stohl András örökre nyomot hagytak a műsor történetében. A nézőknek egyértelműen átjött, hogy az Ázsia Expressz nem csupán egy verseny, hanem egy érzelmekkel és emberi kapcsolatokkal teli kaland. A barátságok és a közös élmények néha fontosabbak, mint maga a győzelem.

Hirdetés

Ezzel a megható fordulattal a rajongók is emlékeztetést kaptak arról, hogy a műsor lényege nem csak a célba érésről szól, hanem a közben szerzett élmények és emlékek megéléséről.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés