Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Sajnos bírta tovább a súlyos betegséggel küzdő Katalin hercegné, óriási a fájdalma:
Mindenegyben Blog - 2024. július 12. (péntek), 14:49

Sajnos bírta tovább a súlyos betegséggel küzdő Katalin hercegné, óriási a fájdalma:

Hirdetés
Hirdetés
2024 júl 12

Sajnos bírta tovább a súlyos betegséggel küzdő Katalin hercegné, óriási a fájdalma: „Összetört a szíve”

Katalin Hercegné Szívet Tépő Vitája Vilmos Herceggel György Herceg Iskoláztatása Kapcsán

Katalin hercegné „összetört szívvel” vette tudomásul, hogy éles vitába keveredett férjével, Vilmos herceggel fiuk, György herceg jövőbeli iskoláztatásával kapcsolatban. Az ellentét központjában az állt, hogy György az Eton College-ba járjon-e, mint édesapja és nagybátyja, Harry herceg.

Vilmos és Harry is az Eton College-ban tanultak, eltérve a korábbi királyi hagyománytól, mely szerint a skóciai Gordonstoun volt az előnyben részesített intézmény. Vilmos szeretné, ha György követné ezt az utat, ám Katalin nem ért egyet férje döntésével.

Egy, a királyi családhoz közel álló forrás elmondta, hogy Katalin fenntartásai személyes tapasztalataiból fakadnak. A hercegné első bentlakásos iskolájában, a Downe House-ban súlyos zaklatások áldozata lett, ami mély nyomot hagyott benne. Nem bírja elviselni a gondolatot, hogy György herceg is hasonló megpróbáltatásoknak legyen kitéve.

Hirdetés

A vitát tovább élezte, hogy Katalin emlékeztetett arra, mennyire utálta a Downe House-t, ahol félévkor otthagyta az iskolát. Végül a Marlborough College-ban, egy vegyes bentlakásos iskolában fejezte be tanulmányait, ahol sokkal jobb tapasztalatokat szerzett.

Nincs egyetértés Vilmos és Katalin között a fiuk jövőjét illetően Fotó: ZUMAPRESS.com

A vita során Katalin aggodalmait is kifejezte, hangsúlyozva, hogy nem szeretné, ha György hasonló negatív élményeket élne át. Vilmos viszont úgy véli, hogy az Eton College megfelelő alapokat biztosítana fiuknak, akárcsak neki és Harrynek.

Hirdetés

Egy most közzétett videóban látható Katalin hercegné, akinek könnyei elérzékenyítették a rajongókat. A videó megtekintése után sokan kifejezték együttérzésüket és támogatásukat a hercegné iránt.

Ez a konfliktus nem csak a családon belüli dinamika része, hanem szélesebb körű érdeklődést is kiváltott, hiszen sokan követik figyelemmel a királyi család életét és döntéseit. Az ügy kimenetele még kérdéses, de az biztos, hogy Katalin és Vilmos mindent megtesznek azért, hogy a legjobbat biztosítsák gyermekeik számára.

Katalin Hercegné Betegségének Legújabb Fejleményei

Katalin hercegné januárban átesett egy komoly hasi műtéten, melyet követően a vizsgálatok rákos elváltozást mutattak ki nála. Az orvoscsoportja javaslatára kemoterápiás kezelést kezdett el, ami mostanra jobban tolerálható számára, bár kezdetben nehézségekkel küzdött. Eleinte hányinger, hányás és kimerültség nehezítette meg mindennapjait, de a kezelés hatására állapota fokozatosan javul. A hercegné több időt tölt a szabadban, különösen gyermekei társaságában a kertjükben, ami hozzájárul lelki és fizikai felépüléséhez​ (ORIGO)​​ (ORIGO)​​ (ORIGO)​​ (ORIGO)​​ (ORIGO)​.

A nyilvánosság is felfigyelt rá, amikor nemrég részt vett a Trooping the Colour ünnepségen, amelyen a brit uralkodó születésnapját ünneplik. Megjelenésekor láthatóan vékonyabb és kimerültebb volt, ami a betegség és a kezelés következménye. Ennek ellenére mosolyogva jelent meg három gyermekével, és hatalmas támogatást kapott a közönségtől és a családjától egyaránt.

Katalin hercegné küzdelme a rák ellen sokakat megérintett, és továbbra is széleskörű támogatást élvez. A kezelése még eltarthat néhány hónapig, de a javuló állapota és a családja támogatása reményt ad a teljes felépülésre.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés