Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
RIASZTÁS okostelefonra!!! Arra kérnek minden okostelefonnal rendelkezőt, hogy most azonnal állítsa át ezt a funkciót a mobilján! Ez nem tréfa! MINDENKIT FIGYELMEZTET A HÍRADÓ!
Mindenegyben Blog - 2021. július 12. (hétfő), 18:17

RIASZTÁS okostelefonra!!! Arra kérnek minden okostelefonnal rendelkezőt, hogy most azonnal állítsa át ezt a funkciót a mobilján! Ez nem tréfa! MINDENKIT FIGYELMEZTET A HÍRADÓ! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 júl 12

Vészhelyzetet jelentettek! Arra kérnek minden okostelefonnal rendelkezőt, hogy most azonnal állítsa át ezt a funkciót a mobilján! Ez nem tréfa! MINDENKIT FIGYELMEZTET A HÍRADÓ!

Van ingyenes okostelefonos alkalmazás, amelyik a védtelen, vagy éppen bajba jutott embernek, idősnek és fiatalnak – akár nekünk – vészhelyzetben hasznos segítséget nyújthat.

Hirdetés
[ ]

Ne legyen rá szükség, de ha mégis, akkor jól jöhet olyan megoldás, ami minden tárcsázás és babrálás nélkül, azonnali üzenetet küld kiválasztott személyeknek.

Ahhoz képest, hogy a népszerű koreai telefonokat milyen régen ellátták már beépített vészhelyzeti SMS-küldő funkcióval, kevés felhasználó használja ezt az opciót a készülékén.

Ha aktiválni akarjuk Samsung telefonon, lépjünk be a „Beállítások”-ba, válasszuk a „Speciális funkciók”-at, s görgessünk le a „Segélykérő üzenetek küldése” menüponthoz. (Az elnevezések típusonként némileg különböznek.)

Az alaphelyzetben „Ki”-re állított kapcsolót toljuk „Be” állásba.

A mobil kérni fogja a segélykérő üzenet címzettjének kiválasztását, akinek a vészhelyzet esetén az értesítést küld. Az üzenethez csatolni fogja a készülék elő- és a hátlapi kamerájával automatikusan készített fotót, 5 másodperces hangfelvételt, s az adott GPS koorditákat.

 A küldéshez semmi mást nem kell tenni, mint gyors egymásutánban háromszor lenyomni a bekapcsológombot.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés