Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
RIASZTÁS!Megjött! Elérte Magyarországot a gigavihar jégesővel :RIASZTÁS! Durva SZÉLLEL ÉS JÉGGEL KÖZELEG a vihar!! ÓRÁRÓL ÓRÁRA MUTATJUK HOL CSAP LE A VIHAR >>>
Mindenegyben Blog - 2021. december 12. (vasárnap), 12:03

RIASZTÁS!Megjött! Elérte Magyarországot a gigavihar jégesővel :RIASZTÁS! Durva SZÉLLEL ÉS JÉGGEL KÖZELEG a vihar!! ÓRÁRÓL ÓRÁRA MUTATJUK HOL CSAP LE A VIHAR >>> (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 dec 12

RIASZTÁS!Megjött! Elérte Magyarországot a gigavihar jégesővel :RIASZTÁS! Durva SZÉLLEL ÉS JÉGGEL KÖZELEG a vihar!! ÓRÁRÓL ÓRÁRA MUTATJUK HOL CSAP LE A VIHAR >>>

Szöveges figyelmeztető előrejelzés

Figyelmeztető előrejelzés Magyarország területére 2021.12.13. hétfő éjfélig

Vasárnap nagyobb területen kell viharos széllökésekre számítani. A legerősebb lökések általában 60-80 km/h között alakulnak, de kiemelten az északkeleti harmadban, a Bodrogközben, a Nyírségben, illetve a Tisza völgyében, esetleg a Bakony magasabban fekvő részein, Balaton környezetében lokálisan 90 km/h-t is meghaladó széllökésekre is számíthatunk. A viharos szél a Dunántúl hóval borított területein (kiemelten a Bakonyban) hófúvást is okozhat. A szél a délutáni órákban lassan, fokozatosan elkezd veszíteni az erejéből, a késő esti órákra a legtöbb helyen megszűnnek a viharos (> 65 km/h) lökések.

A keleti területekre érkező vegyes halmazállapotú csapadék vasárnap a déli órákat követően egyre nagyobb területen vált át havas esőbe, majd tapadó hóba. A hétfő reggeli, délelőtti órákig a keleti tájakon általában lepel-5 cm friss, olvadozó hóréteg alakulhat ki. Egyes helyeken, nagyobb eséllyel a Tisza tágabb térségében akár 5 cm-t meghaladó mennyiség is hullhat. A csapadékzóna hétfőn napközben gyengülve lassan elhagyja az országot. Hétfő reggel, kora délelőtt a nyugati határvidéken átmenetileg gyenge ónos eső is előfordulhat.

2021.12.12. 10:10 Országos Meteorológiai Szolgálat

Hirdetés
[ ]

Baranya megye Jel Fok Esemény Leírás
Széllökés A várt legerősebb széllökések meghaladhatják a 70 km/h-t.

Hirdetés

Bács-Kiskun megye Jel Fok Esemény Leírás

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés