Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Respekt! 400 adag csülkös babgulyást vitt a gátakon dolgozóknak Ásós Géza, az ország első cigány éttermének a tulajdonosa.
Mindenegyben Blog - 2024. szeptember 19. (csütörtök), 13:35

Respekt! 400 adag csülkös babgulyást vitt a gátakon dolgozóknak Ásós Géza, az ország első cigány éttermének a tulajdonosa.

Hirdetés
Hirdetés
2024 szept 19

400 adag csülkös babgulyást vitt a gátakon dolgozóknak Ásós Géza, az ország első cigány éttermének tulajdonosa

Ásós Géza, a békési Kira vendéglő tulajdonosa és csapata rendkívüli gesztussal segítette az árvízi védekezésben résztvevőket. 400 adag csülkös babgulyást készítettek, és vitték a budapesti gátakon dolgozóknak, akik az árhullám megfékezésén fáradoztak.

Hirdetés
[ ]

Ásós Géza délelőtt Békésből indult munkatársaival a fővárosba, hogy személyesen támogassák az árvízi védekezésben résztvevőket. A főzést a Fővárosi Csatornázási Művek egyik telephelyén végezték, ahol 250 liter babgulyás készült helyi alapanyagokból. Az ételt később kiszállították a gátakhoz, ahol Géza és csapata személyesen mondtak köszönetet a védekezésben résztvevőknek.

Ásós Géza kiemelte: "Mindannyian vettünk már részt árvízi védekezésben, és nem felejtettük el, milyen, amikor jön az ár." Ezért tartották kötelességüknek, hogy most segítsenek azoknak, akik az áradással küzdenek.

A gesztus méltó példája az összefogásnak, amellyel az árvíz sújtotta területeken élőket és a védekezésben dolgozókat támogatják.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés