Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Rendkívüli közlemény! Szétakadt és kisiklott egy vonat Tatabányánál
Mindenegyben Blog - 2021. február 01. (hétfő), 16:18

Rendkívüli közlemény! Szétakadt és kisiklott egy vonat Tatabányánál (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 feb 01

Szétakadt és kisiklott egy vonat Tatabányánál

A Mávinform tájékoztatása szerint a Keleti pályaudvarról Sopronba tartó Lővér InterCity vonat február 1-jén 12 órakor Tatabánya állomás váltókörzetében szétakadt, majd egy kocsi első két tengelyével kisiklott. A vonatközlekedés Tatabányán szünetel. Hozzátették, hogy a balesetben senki sem sérült meg.

Hirdetés
[ ]

A MÁV-START az utasok elszállítását pótlóbuszok forgalomba állításával szervezi. A Budapest–Győr–Hegyeshalom vonalon, illetve a Győr–Sopron, és a Győr–Szombathely viszonylaton közlekedő távolsági és InterCity vonatok menetideje jelentősen meghosszabbodik.

Frissítés: Tatabányán a baleseti vizsgálat ideje alatt nem közlekednek a vonatok. A helyreállítási munkák miatt várhatóan kedd hajnalig korlátozások vannak a vonatközlekedésben.

• Az S10-es győri elővárosi személyvonatok a Déli pályaudvar és Tatabánya között változatlan menetrendben közlekednek. Tatabánya és Tata között pótlóbuszok szállítják az utasokat. Az elővárosi vonatok Győrből Tatáig közlekednek. Onnan indulnak vissza a Tatabánya felől pótlóbuszokkal érkező utasokat megvárva Győrbe.

• A szombathelyi és a soproni InterCity vonatok, továbbá a hegyeshalmi gyors és nemzetközi vonatok a Keleti pályaudvar és Komárom között nem közlekednek. Az utasok a Keleti pályaudvarról az M4-es metróval utazhatnak Kelenföldre, onnan a Déli pályaudvar és Győr közötti S10-es személyvonattal juthatnak el Tatabányára, majd pótlóbuszokkal kell utazniuk Tatára, onnan Komáromig személyvonattal, onnan az InterCity vonatokkal utazhatnak Sopron és Szombathely felé, illetve a nemzetközi vonatokkal Bécs felé. Az IC és nemzetközi vonatok csak Komáromig közlekednek.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés