Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Rendkívüli hír : Távozik az ATV népszerű műsorvezetője
Mindenegyben Blog - 2024. október 20. (vasárnap), 15:11

Rendkívüli hír : Távozik az ATV népszerű műsorvezetője

Hirdetés
Hirdetés
2024 okt 20

Tóth Géza, az ATV híradójának közkedvelt műsorvezetője 13 év után távozik a csatornától

Tóth Géza, az ATV híradójának ikonikus műsorvezetője, meglepő bejelentést tett: 13 év után távozik a csatornától. A hírt a közösségi oldalán osztotta meg, ahol nyíltan beszélt döntésének hátteréről, beleértve azt is, hogy ismételten hibázott a beosztásával kapcsolatban.

Hirdetés
[ ]

„Másodszor is hibáztam” – vallotta be őszintén

Tóth Géza nyilatkozatában elmondta, hogy túlvállalta magát, és ennek következményeként nem jelent meg az ATV híradójában, ahol beosztása szerint jelen kellett volna lennie. Mivel ez már a második alkalom volt, hogy elkövetett egy hasonló hibát, úgy érezte, ideje búcsút inteni a híradós pályafutásának.

„Kedves Barátaim, Ismerőseim! Eljött az a pont, amikor 13 év után befejezem a híradózást. Fontos része volt az életemnek, és köszönöm az ATV-nek a bizalmat. Túl sokat vállaltam magamra, és ma reggel komoly zavart okoztam azzal, hogy elnéztem a beosztásom, és nem mentem be az ATV híradójába. Másodszor elkövetni ugyanazt a hibát, nem fér bele! Elnézést kérek a kollégáktól és a kedves nézőktől is” – írta Tóth.

Az ATV méltatta Tóth Gézát

Hirdetés

Az ATV szintén reagált Tóth távozására. Közleményükben elismerően nyilatkoztak a műsorvezetőről, méltatva az elmúlt években végzett kiváló munkáját: „Az ATV köszönetet mond Tóth Géza elmúlt évekbeli munkájáért. Géza személyében egy nagyon jó embert és remek kollégát ismertünk meg, amit az elmúlt 13 éves közös munka és Géza most meghozott, felelősségteljes döntése is bizonyít.”

Egy meghatározó arc távozik az ATV híradójából

Tóth Géza távozása kétségtelenül sok nézőt és munkatársat megdöbbentett. Hosszú évek óta a csatorna híradójának meghatározó alakja volt, személyisége és professzionalizmusa sokak számára kiemelkedővé tette. Bár távozása komoly veszteség az ATV számára, a műsorvezető döntésének hátterében az önreflexió és a felelősségtudat húzódik meg.

Tóth Géza döntése egyértelműen arról tanúskodik, hogy tisztában van a híradós pályafutásával járó felelősséggel, és ezt figyelembe véve hozta meg elhatározását. A nézők és kollégák számára biztosan hiányozni fog jelenléte, de egyben érthető és tiszteletre méltó lépésnek tekinthető a továbblépése.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés