Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Rendkívüli hír jött Karsai Dánieltől - ez nagyon szomorú A cikk a hozzászólásoknál olvasható >>>
Mindenegyben Blog - 2024. augusztus 16. (péntek)

Rendkívüli hír jött Karsai Dánieltől - ez nagyon szomorú A cikk a hozzászólásoknál olvasható >>>

Hirdetés
Hirdetés
2024 aug 16

Karsai Dániel kemény kritikát fogalmazott meg az egészségügyi ellátás kapcsán

Karsai Dániel, az aktív eutanáziáért küzdő alkotmányjogász legújabb Facebook-bejegyzésében nem a saját állapotáról írt, hanem az egészségügyi rendszer hiányosságaira hívta fel a figyelmet. Különösen a kánikula miatt elmaradt műtétek okozta következmények keserítették el.

Karsai élesen bírálta az egészségügyi ellátás állapotát, és rámutatott arra, hogy a daganatos betegek esetében az elmaradt műtétek növelhetik az áttétek kialakulásának esélyét, ami az idő előtti halál kockázatával járhat. Bejegyzésében emlékeztetett arra is, hogy Strasbourgban már több elmarasztaló ítélet született a nem megfelelő színvonalú egészségügyi ellátás miatt.

Az alkotmányjogász rámutatott a rendszer gyengeségeire, és különösen a kánikula miatt elmaradt műtétek keserítették el:

— Hát, nem nagy vágyom mondjuk annak a daganatos beteg kellemetlenségére, akinek az elmaradt műtétje miatt megnőtt az áttét és ezáltal az idő előtti halál esélye... - kezdte Facebook-bejegyzésében Karsai Dániel, aki emlékeztetett arra is, hogy számos elmarasztaló ítélet született Strasbourgban már az elvárható minimumot sem elérő egészségügyi ellátás miatt -

Hirdetés
[ ]

POSZT MORTEM LXXXIII. - Kellemetlen

Tegnap Takács Péter egészségügyért felelőtlen államtitkár azt üzente az embertelen állapotok miatt elmaradt műtétek kárvallottjainak, hogy elnézést kér az őket ért ”kellemetlenségért”.

Hát, nem nagy vágyom mondjuk annak a daganatos beteg kellemetlenségére, akinek az elmaradt műtétje miatt megnőtt az áttét és ezáltal az idő előtti halál esélye. De gondolom a jelenleg a miniszterelnöki posztot betöltő személy majd imádkozik azért, hogy jól viselje a szenvedést. Az a gond ezzel a kormánnyal, hogy túl sokat beszél Istenről, de istenes dolgot az Istennek se tesz, a pokolba is.

Nemcsak halálos beteg, hanem alkotmányjogász is vagyok. Ebben a minőségemben halkan felhívom mindenki figyelmėt arra, hogy Strasbourgban számos elmarasztaló ítélet született az elvárható minimumot sem elérő egészségügyi ellátás miatt. Magyarország ellen mèg nem volt ilyen ügy.

Hirdetés

Itt lenne az ideje. Ha mi nem küzdünk meg a jogainkért, más nem fog.

Mindenkinek szép estėt kívánok.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés