Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Rendkívüli hír jött Dr. Mangó Gabriellától!
Mindenegyben Blog - 2024. július 11. (csütörtök), 08:32

Rendkívüli hír jött Dr. Mangó Gabriellától!

Hirdetés
Hirdetés
2024 júl 11

Dr. Mangó Gabriella

 

Dr. Mangó Gabriella: Praktikus Tanácsok a Nyári Hőségben

Dr. Mangó Gabriella, a közismert háziorvos és természetgyógyász nemrégiben egy rendkívüli videót tett közzé, amelyben a nyári hőségben történő vízivás fontosságáról, a fejfedők viseléséről és az ásványi anyagok pótlásáról osztott meg hasznos tanácsokat. A videóban hangsúlyozta, hogy a megfelelő hidratálás, a fej védelme a napszúrás ellen, valamint a szükséges ásványi anyagok pótlása elengedhetetlenek a forró nyári napokon.

Oszd meg hogy mindenkihez eljusson!

Perzselő hőség, egy-egy zivatar előfordulhat

Csütörtökön a napos-gomolyfelhős időben elszórtan, nagyobb számban a Duna-Tisza közén és az Északi-középhegységben alakulhatnak ki frissítő záporok, zivatarok. Nyugaton megélénkül az északias szél, máshol csak zivatarok környezetében támadhat fel a légmozgás. Délután nyugaton, északnyugaton 31 és 33, máshol 34 és 39 fok között alakul a csúcshőmérséklet.

Pénteken is forrón süt le ránk a nap, a nagy melegben azonban ismét megnövekszenek a gomolyfelhők. Frissítő záporok, zivatarok főként az ország északi felén fordulhatnak elő helyenként. A déli, délkeleti szél többfelé élénk, északnyugaton erős lehet, zivatarokat pedig továbbra is kísérhetnek viharos lökések. Hajnalban 18-25, napközben 33-40 fokra számíthatunk. Szombaton még tovább fokozódik a hőség. Az Alföldön többfelé 36-40 fokig emelkedik a hőmérséklet, és csak nyugaton, északnyugaton lehetnek 30-35 fok közötti maximumok. Záporok, zivatarok helyenként ismét kialakulhatnak. Nyugaton az északnyugati, keleten a déli-délnyugati szél lesz élénk, néhol erős.

Hirdetés
[ ]

Vasárnap egy hidegfront enyhíti kissé forróságot. A Dunántúlon és északon 29-35 fok közé esik vissza a hőmérséklet, míg délen, délkeleten még 36-39 fokos forróság várható. Helyenként, ekkor elsősorban már a Dunától keletre záporok, zivatarok előfordulhatnak. Az északi-északnyugati szél többfelé élénk, néhol erős lesz.

Dr. Mangó Gabriella Pályafutása

Dr. Mangó Gabriella 1990-ben végzett a Pécsi Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán. Kezdetben belgyógyászati osztályon dolgozott, majd 1992-től háziorvosként tevékenykedett. 2004-től természetgyógyászati területeken is aktívan tevékenykedik, például akupresszúrával, fül-addiktológiával, homeopátiával és biorezonanciával foglalkozik. Gabriella holisztikus szemlélettel közelíti meg a gyógyítást, hiszen hisz abban, hogy az embert egészként kell kezelni, nem pedig részeire bontva.

Dr. Mangó Gabriella több elismerést is kapott, köztük a Richter Aranyanyu Díjat és az Év Praxisa Díjat. Hét gyermeket nevel, és családjával Gyöngyösön él, ahol két háziorvosi praxist vezet és természetgyógyászati rendelőjében is fogadja pácienseit​ (DrMango)​​ (Zoomegyesulet)​.

Dr. Mangó Gabriella Üzenete

A doktornő videójában különösen felhívta a figyelmet arra, hogy a nyári hőségben:

  • Folyamatosan hidratáljunk: Naponta legalább 2-3 liter vizet fogyasszunk, különösen akkor, ha a szabadban tartózkodunk.
  • Viseljünk fejfedőt: Ezzel megelőzhetjük a napszúrást, amely súlyos egészségügyi problémákhoz vezethet.
  • Pótoljuk az ásványi anyagokat: Az izzadással sok fontos ásványi anyagot veszítünk, így gondoskodjunk a megfelelő pótlásukról.

Ezek a tanácsok nem csak a forró napok túlélésében segíthetnek, hanem abban is, hogy aktívak és egészségesek maradjunk a nyár folyamán.

Hirdetés

További információkat és tanácsokat találhat Dr. Mangó Gabriella honlapján és közösségi média oldalain.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés