Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
RENDKÍVÜLI! Fotózkodás közben lezuhant a szikláról a magyar énekesnő
Mindenegyben Blog - 2024. július 01. (hétfő), 07:53

RENDKÍVÜLI! Fotózkodás közben lezuhant a szikláról a magyar énekesnő

Hirdetés
Hirdetés
2024 júl 01

Extrém hobbijának hódolva súlyos balesetet szenvedett Szeredy Krisztina. Leblanc Győző partnere Olaszországban túrázott, amikor egy szikláról lezuhant, és szilánkosra törte a karját. Az énekesnő rettenetes fájdalmaktól szenvedett, ezért külföldön orvosi segítséget kért, ahol kiderült, hogy műtéti beavatkozásra lesz szükség.

Szeredy Krisztina nemcsak az éneklést, hanem a kalandokat és kihívásokat is kedveli. Június elején, olaszországi nyaralása során sem a tengerparton pihent, hanem egy sziklás hegyen túrázott. Egy rossz lépés következtében körülbelül egy métert zuhant, és a karjára esett, amely súlyosan eltört.

Hirdetés
[ ]

Az óriási fájdalmak közepette kiderült, hogy a törést műteni kell.Van egy kis csoportom, folyamatosan utazásokat szerveznek. Aki éppen ráér, befizet egy-egy útra. Ők nagyjából havi szinten járnak egy évben. Június elején én is úgy gondoltam, csatlakozom hozzájuk öt napra. Sajnos, csak rövid időre tudok elmenni, mert a színpadi elfoglaltságaim miatt ritkán tudom szabaddá tenni magamat. Nagy vágyam volt Olaszországban, azon belül is Toscanába eljutni. De a homokos tengerpart helyett inkább a sziklás hegyeket szeretem. Búvárkodom is, nagyon sok nem mindennapi hobbim van. Szerencsére eddig megóvott a Jóisten a nagyobb balesetektől. Most is egy banális, felesleges baleset ért” – mesélte a Metropolnak Krisztina, aki bár ma már mosolyogva emlékszik vissza a történtekre, akkor nagyon megijedt.

Egy fotó miatt történt a baleset

„Valójában egy szelfibaleset történt. Egy csodálatos sziklát szerettem volna lefotózni, két kézzel tartottam a telefont, és a jobb kép érdekében úgy gondoltam, egyet hátralépek. Egyszer csak eltűnt a lábam alól a talaj, s nagyjából egy métert zuhantam. Hogy védjem a készülékemet, a jobb könyökömre estem. A kezem ripityára tört, de a telefonom ép maradt. Körülbelül háromnegyed órán keresztül ültem a sziklán, folyamatosan jajgattam, és azt hittem, elájulok a fájdalomtól. Korábban a csuklóm és a bokám is tört, ez azokhoz képest még borzalmasabb volt. Aranyosak voltak a turisták – pedig vadidegen emberek voltak számomra –, hoztak jeget, hogy csillapítsák a fájdalmamat” – idézte fel a keserves pillanatokat az énekesnő, akinek estére annyira bedagadt a keze, hogy rájött, muszáj felkeresnie egy kórházat.

Hirdetés

„Azonnal megröntgeneztek, majd kaptam egy 70 centis gipszet, egészen az ujjaimtól a vállamig. Az orvosok azt mondták, döntsem el, kint maradok-e, hogy ott műtsenek meg, vagy hazajövök és itthon végzik el az operációt. Természetesen nem akartam távol az otthonomtól sort keríteni a beavatkozásra. Az operavilág összefogott, nagyon kedvesek voltak, Győző is segített, így megtaláltuk Ifjabb Hangody László ortopéd orvost. Pénteken érkeztem haza, kedden pedig már a műtőasztalon találtam magam. A műtét után visszakerült egy újabb hatalmas gipsz a karomra, ami végül a születésnapi buli előtt pár nappal került le rólam” – mondta Krisztina, aki a műtét részleteiről is mesélt.

Törött karral bulizott a születésnapján

„Felvágták, majd drótokkal és hurkokkal összefogták a könyökömet. Állítólag ez egy nagyon jó módszer, amivel maximálisan egyet is értek, ugyanis tíz nap után lekerült rólam a gipsz. Azt mondta a doktor úr, hogy a hurkozás nem fog szétjönni, ha vigyázok – hiszen a nagy nyári hőségben kényelmetlenséget okoz a gipsz –, leveszi, s egy hónap múlva kell visszamennem, miközben folyamatosan kartartóban felkötve kell tartanom a karomat. Nagyon gyorsan gyógyul szerencsére, úgy érzem, már erő is van a kezemben, úgyhogy végig tudtam bulizni a születésnapomat. 22-én megyek kontrollra, akkor csinálnak egy újabb röntgent, bízom benne, hogy jó eredményt mutat, ezt követően kerül sor a gyógytornára” – mesélte az énekesnő, aki nem bírta sokáig nélkülözni a színpadot.

„Egy keddi napon megműtöttek, szombaton pedig már Hajdúszoboszlón volt előadásom. Nem akartam lemondani, ott még nagy gipsszel a kezemen léptem föl. Talán az volt a legrosszabb, hogy miután hazajöttem, újra át kellett élnem a műtét miatti fájdalmat. De egyre jobban vagyok” – fűzte hozzá.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés