Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
rámai hír érkezett!ALIG pár perce érkezett a szomorú hír! Molnár Gusztávról van szó!! Az egész országot megrázta a tragikus hír..!
Mindenegyben Blog - 2024. augusztus 28. (szerda), 12:55

rámai hír érkezett!ALIG pár perce érkezett a szomorú hír! Molnár Gusztávról van szó!! Az egész országot megrázta a tragikus hír..!

Hirdetés
Hirdetés
2024 aug 28

Molnár Gusztáv: A Szenvedélybetegség Nehézségei és a Visszaesés Keserű Valósága

Molnár Gusztáv története szomorú példája annak, milyen súlyos hatásai lehetnek a szenvedélybetegségnek, nemcsak az érintettek, hanem szeretteik életére is. Egy évvel ezelőtt a színész büszkén hagyta el a komlói elvonót, ahol 265 napos kezelést követően kijelentette, hogy végleg leszámolt az alkohollal, és új életet kezd. Az induló új fejezet tele volt reménnyel: új szerelem, új lakás, és egy új munkahely egy felvidéki színházban. Úgy tűnt, a színész visszatérhet régi önmagához.

Azonban a remények hamar szertefoszlottak. Nemrégiben megdöbbentő fotók láttak napvilágot, amelyeken Molnár a Corvin közben, egy kukánál alszik. Egy szemtanú szerint az utóbbi időben rendszeresen látták őt a környéken, sosem józanul, de ilyen rossz állapotban még sosem találkoztak vele. Az eset rávilágít arra, hogy a szenvedélybetegségek elleni küzdelem mennyire küzdelmes és rögös lehet.

Barátai és ismerősei azonnal próbáltak segíteni, felajánlva számára egy új rehabilitációs központot, ám Molnár visszautasította a segítséget, és ismét az alkoholhoz fordult. A színész korábban beszélt gyerekkoráról is, elmondása szerint már általános iskolás korában is ivott, édesanyja példáját követve, aki szintén alkoholproblémákkal küzdött. Gyerekkora nem volt könnyű, anyja gyakran mondta neki, hogy nem kellett volna megszületnie.

Hirdetés

Molnár Gusztáv esete sajnos rávilágít arra, hogy a szenvedélybetegségek elleni küzdelem hosszú távú és folyamatos támogatást igényel. A szakértők szerint a gyógyuláshoz elengedhetetlen a szakmai segítség és a stabil háttér. Bár korábban úgy tűnt, sikerült legyőznie a függőséget, a legutóbbi események azt mutatják, hogy a harc még nem ért véget.

Reméljük, hogy Molnár Gusztáv megtalálja azt az erőt és támogatást, amelyre szüksége van a teljes felépüléshez, és újra rátalálhat a helyes útra.

fotók:illusztráció!

Kapcsolódó cikkünk
1 perce érkezett a rendkívüli hír Molnár Gusztávról

Vége: Szakított Molnár Gusztáv és új barátnője

Molnár Gusztáv és új barátnője, Dorina, útjaik különváltak,...

Elolvasom a cikket
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés