Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Rák nagyot fordít anyagi helyzetén, a Mérleg a szerelemben brillírozik, a Vízöntő komoly pénzeket zsebelhet be !Kosok, Bikák, Ikrek,Rák ,oroszlán,szűz figyelem hatalmas változást hoz a mai nap!Mai horoszkóp (Csütörtök)
Mindenegyben Blog - 2021. augusztus 19. (csütörtök), 09:12

Rák nagyot fordít anyagi helyzetén, a Mérleg a szerelemben brillírozik, a Vízöntő komoly pénzeket zsebelhet be !Kosok, Bikák, Ikrek,Rák ,oroszlán,szűz figyelem hatalmas változást hoz a mai nap!Mai horoszkóp (Csütörtök) (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 aug 19

Napi horoszkóp: 2021. augusztus 19.

Kos(III. 21.–IV. 20.)

Ha ön kapcsolatban él, akkor rá kell ébrednie, hogy a párja több törődést igényel. Ha szerencsés, akkor csak azért, mert a szerelem éppen nyár végén nyiladozik ki jobban a szívében. Ha kevésbé jó a helyzete, akkor pedig sajnos azért, mert a kedvesét valamilyen betegség sújtja. A törődése azonban többet érhet, mint a gyógyszerek és a kezelések. Persze, azért ezeket sem szabad elhanyagolniuk.

Hirdetés
[ ]

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

Bika(IV. 21.–V. 20.)

Szorgalmának és munkájának lassan beérik a gyümölcse. Ha az eddigi szerencsés periódusát jól használta ki, akkor már most láthatja ennek gyümölcsét is. És ez még csak a kezdet. Az anyagiakon túl más téren is megtapasztalhatja a szerencsét: a párkapcsolatában is egyre jobb a helyzet. A kedvese, ha eddig szűkszavú volt a dicséretekkel és a kedveskedéssel, ma mintha mindent egyszerre akarna bepótolni.

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

Ikrek(V. 21.–VI. 21.)

Mozgalmas és fárasztó napra számíthat. Mivel az Uránusz ereje is támogatja a mai napon, mindent megújulási törekvése sikerrel járhat. Ha már valamit régóta halogat, akkor azt most kötelező is bepótolnia. Kereshet új munkahelyet, vagy kipróbálhat egy új munkamódszert, beiratkozhat egy tanfolyamra, sőt, akár még egy gyorstalpalón ma egy nap alatt is elsajátíthatja mindazt, ami másoknak tovább tartana.

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

Rák(VI. 22.–VII. 22.)

Az anyagi helyzete kedvező fordulatot vehet a mai napon. A régi tartozásokat is letudhatja, és még valamilyen befektetésbe is belekezdhet, vagy felújíthat valamit. Akár nagyobb felújításba, például a lakása átalakításába kezd, akár csak egy régi széket újít fel, mondjuk úgy, hogy vidám színűre átfesti, minden tevékenységét az égiek áldása fogja követni. A külső tér szépítése a lelkét is felfrissíti.

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés