Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Puszilkodós képpel jelentette be Mikes Anna és Krausz Gábor a nagy hírt! Már nagyon izgulnak!
Mindenegyben Blog - 2024. augusztus 14. (szerda), 16:46

Puszilkodós képpel jelentette be Mikes Anna és Krausz Gábor a nagy hírt! Már nagyon izgulnak!

Hirdetés
Hirdetés
2024 aug 14

Puszilkodós képpel jelentette be Mikes Anna és Krausz Gábor a nagy hírt! Már nagyon izgulnak!

A TV2 idén már ötödik alkalommal hozza el a nézőknek a közönségkedvenc kaland-realityt, az Ázsia Expresszt. A műsor, amely Ördög Nóra vezetésével zajlik, ezúttal a festői Fülöp-szigeteken kezdődik, majd pár hét múlva Tajvanban ér véget. Az idei széria különösen izgalmasnak ígérkezik, hiszen minden eddiginél nagyobb kihívások várnak a résztvevő sztárpárokra.

Az Ázsia Expressz kalandjában a sztárpárok készpénz, bankkártya és telefon nélkül, az otthon kényelmét hátrahagyva vágnak neki a nem mindennapi versenynek. A cél, hogy a nehézségek ellenére eljussanak a kijelölt állomásokra, miközben fizikai és mentális határaikat feszegetik.

Hirdetés
[ ]

Izgalmas fordulat: a nézők is beleszólhattak

A műsor történetében először a nézők is beleszólhattak a verseny alakulásába. A forgatás indulása előtt, tavasszal beérkező szavazatok alapján dőlt el, melyik páros indul nehezebben, és kinek lesz egy kicsit könnyebb dolga. Szeptember 1-jén végre kiderül, melyik páros rajongótábora biztosította be az egyszerűbb indulást kedvenceiknek. Az azonban biztos, hogy senki sem emlékszik majd kényelmes utazásként az ázsiai kalandra.

Krausz Gábor és Mikes Anna bejelentése

Krausz Gábor és Mikes Anna nemrég új fotókkal jelentették be, hogy érdemes lesz követni a kalandjaikat a műsorban. Az egyik különösen aranyos képükön egy puszi látható, háttérben az Ázsia Expressz zászlajával. A fotók mellé izgatottan írták: “Nyugi, Mi is izgulunk… Fixen izgalmas lesz!”

Hirdetés

Ez a bejelentés csak még inkább felcsigázta a rajongókat, akik már alig várják, hogy követhessék kedvenceiket az izgalmas ázsiai kaland során. Biztosak lehetünk benne, hogy Krausz Gábor és Mikes Anna kalandjai tele lesznek meglepetésekkel és kihívásokkal. Ne hagyd ki a műsort, és kövesd figyelemmel, hogy mi történik velük az Ázsia Expressz idei évadában!

Kapcsolódó cikkünk
Őrület! Krausz Gábor Káprázatos Képpel Köszöntötte Szülinapján Mikes Annát – Nézd Meg, Milyen Különleges a Ruha és a Kellékek!

James Bond: Az Örök Kém Ikon

James Bond, más néven a 007-es ügynök, egy legendás brit kém, akit Ian Fleming...

Elolvasom a cikket
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés