Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Puskás Peti megcsinálta! Ezt látnod kell! Puskás Peti kapta a legnehezebb dalt a Szárban Sztárban, a nézők el voltak ragadtatva!
Mindenegyben Blog - 2024. október 19. (szombat), 19:49

Puskás Peti megcsinálta! Ezt látnod kell! Puskás Peti kapta a legnehezebb dalt a Szárban Sztárban, a nézők el voltak ragadtatva!

Hirdetés
Hirdetés
2024 okt 19

Puskás Peti meghódította a Sztárban Sztár All Stars döntőjét – Szállj fel magasra című Piramis slágerrel tisztelgett a legendák előtt

A Sztárban Sztár All Stars döntőjében Puskás Peti egy emlékezetes produkcióval állt a színpadra, hogy elnyerje a közönség és a zsűri szívét. A Piramis ikonikus, Szállj fel magasra című dalával lépett fel, amelynek előadásában a 70-es évek rockhangulatát idézte meg. Ezzel méltó módon tisztelgett a legendás zenekar előtt, és újra életre keltette a korszak meghatározó zenei stílusát.

Hirdetés
[ ]

A zsűri az előadás után elismeréssel illette Puskás Peti teljesítményét, különösen kiemelve a produkció hitelességét és energiáját. Liptai Claudia, a zsűri egyik oszlopos tagja, megdicsérte az énekes kitartását, és arra hívta fel a figyelmet, hogy Peti a legnehezebb helyzetekből is képes volt felállni. „Azt kell, hogy mondjam, hogy ez volt a legtökéletesebb koreográfiád, minden másodperc hibátlan volt” – mondta Hajós András, aki kiemelte a dal nehézségeit és azt, hogy Puskás Peti mennyire komolyan dolgozott azon, hogy hűen visszaadja Révész Sándor jellegzetes stílusát.

Liptai Claudia különösen nagyra értékelte Puskás Peti küzdeni akarását és kitartását, miután az évad korábbi szakaszában többször is a veszélyzónába került. „Ez az évad sem indult könnyen, de te egy olyan tanúbizonyságot tettél, hogy képes az ember felállni, mégha néha úgy is érezhette, hogy az emberek nem szeretnek” – mondta Claudia, aki mélyen elismerte Peti fejlődését és azt, hogy a közönség végül mennyire megszerette.

Hirdetés

Stohl András és Lékai-Kiss Ramóna szintén dicsérettel illették Puskás Petit. Stohl hangsúlyozta, hogy Peti érdemes arra, hogy a döntőbe kerüljön, hiszen az egész évad során bizonyította, hogy megérdemli a helyét a legjobbak között. Lékai-Kiss Ramóna pedig a legcsodálatosabb elismerésnek nevezte, hogy a közönség nemcsak megszerette, hanem tisztelni is kezdte őt a produkciói révén.

A Piramis slágerével Puskás Peti egy kivételes utazásra hívta a nézőket, és bebizonyította, hogy a szíve hatalmas, ha a hangja talán nem is a legerősebb a mezőnyben. Az előadás emlékezetes marad, és méltó lezárása volt ennek az izgalmas évadnak.

Nektek hogy tetszett Puskás Peti produkciója?

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés