Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Porig alázták az időseket a híradóban! Az RTL Híradó péntek esti riportjában csúnyán megalázták az időseket – Az idősek visszavágtak íme:
Mindenegyben Blog - 2023. június 26. (hétfő), 11:22

Porig alázták az időseket a híradóban! Az RTL Híradó péntek esti riportjában csúnyán megalázták az időseket – Az idősek visszavágtak íme:

Hirdetés
Hirdetés
2023 jún 26

Az RTL Híradó pénteken egy riportot mutatott be a bevásárlás és az infláció helyzetéről. A riportban a riporter azt mondta, hogy „Simábban gurul a banyatank, könnyebbek a szatyrok” , miközben egy nőt láttunk, aki egy gurulós bevásárlókocsit tol maga előtt.

Hirdetés
[ ]

Ezt a kocsit nevezik „banyatank”-nak a köznyelvben. Bár ez az eszköz hasznos lehet bárkinek, aki nagy mennyiségű árut vásárol, mégis az idősekhez kötik ezt a kifejezést. A Promotions szerint sok idős ember kifejezte elégedetlenségét a Facebookon a riport miatt, mert úgy érezték, hogy sértő, hogy a Híradóban – ahol kerülni kellene az ilyen szavakat – ezt használták.

„Nem volt bajom az RTL-lel eddig, de ez nagyon felháborított engem, pedig még messze vagyok a nyugdíjastól. Nincs ilyen bevásárlókocsim, de én is rosszul éreztem magam, hogy ezt mondták a híradóban” – írta egy dühös olvasó a lapnak, és így folytatta.

“Hogy lehet úgy kezdeni egy riportot, hogy mutatnak egy idős nőt gurulós kocsival, és azt mondják, hogy »simábban gurul a banyatank«. Ez normális? Szerintem ez túlment minden határon az RTL részéről”

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés