Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
PLasztikai műtétek, hasplaszika, orrplasztika, mellplasztika, arcplasztika teljesen ingyen 100%-os állami támogatással! ÖN IS JOGOSULT LEHET RÁ és fogalma sincs róla! Ki, mikor és milyen műtétre veheti igénybe?
Mindenegyben Blog - 2018. június 24. (vasárnap), 18:25

PLasztikai műtétek, hasplaszika, orrplasztika, mellplasztika, arcplasztika teljesen ingyen 100%-os állami támogatással! ÖN IS JOGOSULT LEHET RÁ és fogalma sincs róla! Ki, mikor és milyen műtétre veheti igénybe? (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2018 jún 24

Plasztikai műtétek teljesen ingyen – mutatjuk a feltételeket! Ki, mikor és milyen műtétre veheti igénybe?

Ingyen plasztikai műtétek – ezekért nem kell fizetni – Ön is jogosult lehet rá!

Hirdetés
[ ]

Vannak olyan plasztikai műtétek, amelyek elvégzését az Országos Egészségbiztosítási Pénztár fizeti. Ingyen senki nem kap nagyobb melleket vagy dúsabb ajkakat, az esztétikai célú műtéteket ugyanis nem állják. Orvosilag indokolt esetben viszont van rá esély, hogy a páciensnek egy forintjába se kerüljön a beavatkozás. Akadnak is szép számmal olyan szemfüles emberek is, akik kreált indokokkal kitartóan próbálkoznak, hogy megműttessék a számukra nem tetsző testrészüket.

A plasztikai sebészet körébe tartoznak a rekonstrukciós vagy helyreállító operációk, amelyek a fejlődési abnormitások, rendellenességek, baleseti vagy égési sérülések, illetve műtét okozta torzulások – például daganatok eltávolítása esetén -, hegek korrekcióját jelentik. Az Egészségbiztosítási Alap terhére tehát nem vehető igénybe „nem gyógyító célú, kizárólag esztétikai vagy rekreációs célból nyújtott egészségügyi szolgáltatás”.Bőrfelesleg-eltávolítás, mellkisebbítés, anyajegy-eltávolítás, hegek korrekciója, baleset miatti orrplasztika, sőt szemhéj-megereszkedés esetén is jogosult lehet valaki plasztikai beavatkozásokra az OEP terhére. „A szabályok gyerekekre és felnőttekre ugyanazok. Szigorúak, de ha valaki megfelel ezeknek, van lehetőség arra, hogy a szerződött intézményekben elvégezzék a műtétet, amennyiben ezt a szakemberek indokoltnak tartják” – mondta Dr. Jósvay János, a Szent Imre kórház plasztikai sebészeti osztályának főorvosa.

Orvosi igazolásra szükség van

55 kilót adott le a hirado.hu-nak nyilatkozó Mozsik Tibor, akin ezután hasplasztikát végeztek. A műtétet az OEP finanszírozta, emellett a kórházi ellátását is fizették, sőt utazási költségtérítést is kapott. Tibor 135 kilóról fogyott le 80-ra. Tudatosan fogyókúrázott, de az 55 kilós súlyvesztés nem múlt el nyomtalanul. A bőre nagyon megnyúlt. Nem is sejtette, hogy jogosult lehet plasztikai beavatkozásra, erre a háziorvosa hívta fel a figyelmét. Kis tétovázás után felhívta az egyik műtétre javasolt budapesti kórházat. Konzultációs időpontot beszélt meg. A vizsgálatra magával vitte a háziorvos beutalóját, valamint egy igazolást, hogy mennyit fogyott, mennyi idő alatt és azt, hogy mióta tartja a súlyát.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés