Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Peter Šrámek nyerte a Sztárban sztár All Stars döntőjét - videó
Mindenegyben Blog - 2024. október 19. (szombat), 21:19

Peter Šrámek nyerte a Sztárban sztár All Stars döntőjét - videó

Hirdetés
Hirdetés
2024 okt 19

Peter Srámek Diadala: A Sztárban Sztár All Stars Döntőjének Izgalmai

Szombat este lezajlott a Sztárban sztár All Stars döntője, amelyben négy rendkívül tehetséges versenyző, Oláh Gergő, Puskás Peti, Peter Srámek és Gubik Petra mérte össze tudását. Az est izgalmakkal és feszültséggel volt teli, hiszen minden versenyző kétszer lépett színpadra: először egyéni produkcióban, majd egy duettben, hogy bebizonyítsák, ki érdemli meg leginkább a győzelmet.

A verseny első részében Oláh Gergő és Puskás Peti búzúszott el a döntő további szakaszától. Habár mindketten lenyűgöző produkciókat mutattak be – Oláh Gergő Demjén Ferenc, míg Puskás Peti Majka bőrébe bújva adott elő érzelmekkel teli előadást – a nézők szavazatai alapján nem jutottak tovább a végső összecsapásba.

Hirdetés
[ ]

A további két versenyző, Gubik Petra és Peter Srámek maradtak, hogy megküzdjenek a győzelemért. Gubik Petra Tompos Kátyaként lépett színpadra, míg Peter Srámek Josh Grobanként adott elő egy lélegzetelállító produkciót. Mindketten hatalmas energiával, érzelmi átéléssel és odaadással énekelték el dalaikat, tudva, hogy ez az este már mindent eldönt.

A közönség rendkívül nehéz döntés előtt állt, hiszen mindkét versenyző fantasztikus produkciót nyújtott. Végül azonban a szavazatok alapján Peter Srámek nyerte el a Sztárban sztár All Stars győzelmét, és ő lett az elmúlt tíz évad legsokoldalúbb előadója. A győzelem után Srámek meghatóan mondott köszönetet rajongóinak és családjának:

„Nem találok szavakat, kell nekem még egy óra, hogy ezt felfogjam. Szeretném megköszönni a családomnak, mindenkinek, aki itt van, rengeteg munka volt ebben, nem csak nekem, nektek is. Nagyon szépen köszönöm, a rajongóimnak köszönöm” – mondta Peter Srámek.

Az este folyamán bebizonyosodott, hogy mind a négy versenyző méltóan került a döntőbe, hiszen különböző műfajokban és stílusokban mutatták meg sokoldalúságukat és tehetségüket. A döntő végére a nézők egy izgalmakkal teli, fordulatos műsort kaptak, amely emlékezetessé tette ezt az estét a magyar szórakoztatóipar történetében.

Videón Peter Srámek megható reakciója a Sztárban Sztár All Stars döntőjének végén

A Sztárban Sztár All Stars döntőjében hatalmas meglepetés született, amikor Peter Srámek nyerte meg a versenyt. Sokan Gubik Petrára vagy Oláh Gergőre tippeltek a győzelem kapcsán, hiszen mindketten emlékezetes produkciókat nyújtottak, különösen Gubik Petra, aki Tompos Kátyaként varázsolta el a közönséget. Mégis, a végső győzelmet Srámek szerezte meg, akinek reakciója mindent elárult: szinte nem akarta elhinni, hogy az ő neve hangzott el a nyertes bejelentésekor.

Hirdetés

A döntő végi pillanatok igazi érzelmi csúcsot jelentettek számára, és a videófelvételen jól látható, ahogy Srámek arcán meglepettség, öröm és meghatottság keveredik. Érdekes módon, a verseny során soha nem kapott maximális pontszámot a zsűritől, ám a döntőben bemutatott produkciói végül megérdemelték volna a 40 pontot.

Ez a győzelem Srámek számára pályafutása eddigi legnagyobb sikere, amelyért rendkívül hálás, és úgy tűnik, ezzel a sikerrel egy új szintre lépett a magyar zenei életben.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés