Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Perceink vannak hátra! Kiadták a riasztást! Jön a vihar! brutális 90 km/h szél, jég, zivatarok! Mutatjuk hol kell rá számítani!
Mindenegyben Blog - 2024. október 02. (szerda), 04:47

Perceink vannak hátra! Kiadták a riasztást! Jön a vihar! brutális 90 km/h szél, jég, zivatarok! Mutatjuk hol kell rá számítani!

Hirdetés
Hirdetés
2024 okt 02

Szöveges figyelmeztető előrejelzés

Figyelmeztető előrejelzés Magyarország területére 2024.10.02. szerda éjfélig

SZERDA:Ma a Dunántúl északi felén a 24 óra alatt lehulló csapadék mennyisége nagy területen 30 mm körül, illetve afölött alakulhat, de a magasabban fekvő körzetekben meghaladhatja a 40 mm-t is. Emellett délnyugaton és a főváros térségében is 20 mm-t meghaladó 24 órás csapadékösszeg várható. Délután délnyugaton az intenzívebb csapadékgócokban kis eséllyel villámtevékenység előfordulhat.

Hirdetés
[ ]

Csütörtökön egy mediterrán ciklonnak köszönhetően marad a felhős, esős, záporos idő. Dél felől érkezik a csapadék, az ország túlnyomó részén délután szükség lesz az esernyőkre. A Dunántúlon feltámad az északias szél. Az átlagosnál hűvösebb időre készülhetünk, délután mindössze 12-17 fokot mutathatnak a hőmérők. Pénteken dél felől újabb kiadós csapadékhullám vonul át. Estére a legtöbb helyen már megszűnik az eső. Az élénk, erős északi, északkeleti szélben 11-19 fokot mérhetünk. Hétvégén már csökken a csapadék kiterjedése, vasárnap már több helyen előbukkanhat a nap.

Szombaton inkább már csak északkeleten eshet tartósabban, az ország többi részén elszórtan lehetnek záporok. A mérséklődő szélben 13-18 fok várható. Vasárnap már több helyen előbukkanhat a nap, számottevő csapadéktól már nem kell tartanunk.

Kapcsolódó cikkünk
Megjött! Elérte Magyarországot a gigavihar jégesővel :RIASZTÁS! Durva villámlással ÉS JÉGGEL KÖZELEG a vihar!!KIADTÁK A TŰZIJÁTÉKRÓL IS A KÖZLEMÉNYT - ÓRÁRÓL ÓRÁRA MUTATJUK HOL CSAP LE A VIHAR >>

Szöveges figyelmeztető előrejelzés

Figyelmeztető előrejelzés Magyarország területére 2024.08.20. kedd...

Elolvasom a cikket
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés