Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Perceink vannak hátra! Kiadták a riasztást! Jön a vihar! brutális 110 km/h szél, jég, zivatarok! Mutatjuk hol kell rá számítani!
Mindenegyben Blog - 2024. július 01. (hétfő), 11:13

Perceink vannak hátra! Kiadták a riasztást! Jön a vihar! brutális 110 km/h szél, jég, zivatarok! Mutatjuk hol kell rá számítani!

Hirdetés
Hirdetés
2024 júl 01

Szöveges figyelmeztető előrejelzés

Figyelmeztető előrejelzés Magyarország területére 2024.07.02. kedd éjfélig

Ma napközben kezdetben keleten, északkeleten elszórtan kell zivatarokra számítani, az északkeleti tájakon délután egy-egy heves zivatar is előfordulhat, amelyek várhatóan gyorsan elhagyják az országot. A délután, este folyamán a délnyugati, déli területeken is alkalmasak lehetnek a feltételek zivatarok, heves zivatarok kialakulásához, amelyek itt nagyobb területet is érinthetnek. A cellák környezetében általában intenzív csapadék (15-25 mm), viharos (60-80 km/h) szél, néhol jégeső (2 cm alatti átmérővel) előfordulhat. Heves zivatarokhoz erősen viharos (>90 km/h) széllökés, felhőszakadás (>25-35 mm), illetve jégeső (>2 cm jégátmérő) társulhat.

Hirdetés
[ ]

Várhatóan éjjel sem nyugszik meg a légkör, az ország déli, keleti felén továbbra is előfordulhatnak zivatarok. Kedden napközben a zivatartevékenység súlypontja várhatóan már az ország keleti felére korlátozódik, leginkább a Tiszántúlon, illetve egy hozzávetőlegesen a Salgótarján-Szeged vonalban húzódó összeáramlási zóna szélesebb sávjában fordulhatnak elő. A zivatarokhoz viharos (60-70 km/h) széllökés, apróbb szemű jég, illetve intenzív csapadékhullás (~15-25 mm, az összeáramlási zónában az egymást követő cellákból ennél több is) társulhat. Estére várhatóan megnyugszik a légkör.

Középhőmérséklet:

Ma még az Alföldön nagy területen 25 fok felett, míg a délkeleti területeken 27 fok felett is alakulhat a napi középhőmérséklet. Ezt követően kedden már mérséklődik a felmelegedés.

Kapcsolódó cikkünk
Megjött! Elérte Magyarországot a gigavihar jégesővel :RIASZTÁS! Durva villámlással ÉS JÉGGEL KÖZELEG a vihar!!KIADTÁK A TŰZIJÁTÉKRÓL IS A KÖZLEMÉNYT - ÓRÁRÓL ÓRÁRA MUTATJUK HOL CSAP LE A VIHAR >>

Szöveges figyelmeztető előrejelzés

Figyelmeztető előrejelzés Magyarország területére 2024.08.20. kedd...

Elolvasom a cikket
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés