Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
PERCE ÉRKEZETT:Hatalmas baleset ! Közel 5 km-es a torlódás, forgalmat megállították, sávzárás.A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel 5 kilométeres.
Mindenegyben Blog - 2023. augusztus 07. (hétfő), 13:30

PERCE ÉRKEZETT:Hatalmas baleset ! Közel 5 km-es a torlódás, forgalmat megállították, sávzárás.A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel 5 kilométeres. (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2023 aug 07

Az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán, Kecskemét térségében egy személyautó a szalagkorlátnak ütközött. A 95-ös km-nél csak a belső sáv járható.

Az M1-es autópályán, Győr elkerülő szakaszán, a 104-es és a 114-es km között a Hegyeshalom felé tartókat a leállósávra és az ellenkező oldal belső sávjára terelik, Budapest felé a külső és a leállósáv járható, ez utóbbi oldalon torlódik a forgalom.

Az M0-s autóút déli szektorában, a 6-os főút csomópontjánál, az M5-ös autópálya felé vezető oldalon karbantartási munkát végeznek. A 14-es km-nél a külső sávot lezárták.

A 10-es főúton az ürömi elágazás közelében a 11-es és a 12-es km között buszmegállót és gyalogosátkelőhelyet építenek. Napközben 8.00 és 16.00 között 40 km/órás sebességkorlátozást vezettek be és útszűkületen kell áthajtani. Napközben gyakori a torlódás.

Hirdetés
[ ]

Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében, a 26103. jelű Sajógalgóc bekötő utat teljesen lezárták, kerülni Dubicsány felől, földúton lehet.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés