Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Pár perccel ezelőtt megtörtént maga a CSODA: Megszületett Zsuzsanna 20. gyermeke, egészséges kisfiúnak adott életet!! Figyeljék a piciről és a nagy családról készült képeket, nem mindennapi!! FOTÓK:
Mindenegyben Blog - 2023. december 25. (hétfő), 09:29

Pár perccel ezelőtt megtörtént maga a CSODA: Megszületett Zsuzsanna 20. gyermeke, egészséges kisfiúnak adott életet!! Figyeljék a piciről és a nagy családról készült képeket, nem mindennapi!! FOTÓK: (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2023 dec 25

Radford Zsuzsanna és családja Angliából, hihetetlen örömmel és csodával szembenézve ünneplik 20. gyermekük születését. A frissen érkezett kisfiú, aki 3258 grammal és 52 centiméterrel jött világra, újabb fejezetet nyit a család életében. A 42 éves Zsuzsannának immáron húsz gyermeke született. Egészséget és boldog pillanatokat kívánunk nekik ebben a különleges időszakban.

Hirdetés
[ ]

Nemrégiben Zsuzsanna Radford huszadik alkalommal vált anyává, amikor fiúgyermekük, Archiet üdvözölték a családban. Zsuzsanna elmondása szerint most már nem tervez több gyermeket.

Érdekesség, hogy Zsuzsanna első gyermeke 14 éves korában született. A pár a törvény által meghatározott minimális korhatár elérése után kötött házasságot. Legidősebb lányuk mára már saját gyermekkel büszkélkedhet.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés