Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
ŐSZRE KIVÁLÓ! 4 jó kis retrós és szinte FILLÉRES termálfürdő Magyarországon!
Mindenegyben Blog - 2020. augusztus 25. (kedd), 14:44

ŐSZRE KIVÁLÓ! 4 jó kis retrós és szinte FILLÉRES termálfürdő Magyarországon! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2020 aug 25

Különbözőek vagyunk, így a fürdők terén is mindenkinek más jön be. Vannak, akik a legmodernebb és legnagyobb fürdőkomplexumokat kedvelik, ahol tucatnyi medence és széles wellness kínálat áll a rendelkezésükre. Mások viszont a kisebb termálfürdőkre esküsznek, ahol egy kezükön meg tudják számolni a medencéket. Ezek olcsóbbak is, de sokan nem is annyira az alacsonyabb jegyárak, hanem inkább a hangulatuk miatt kedvelik ezeket a termálfürdőket.

Fehérgyarmati Termálfürdő

A közel nyolcezer lakosú kisváros Szabolcs-Szatmár-Bereg megye keleti felén található. Ha úgy könnyebb beazonosítani: Nyíregyházától még 70 kilométert kell utazni kelet felé. A fürdőben úszómedence és ikermedence áll a vendégek rendelkezésére, a vizük pedig gyógyvíz minősítéssel rendelkezik. A belépők ára nincs elszállva: egy felnőtt jegy 900 forint, gyermekeknek, diákoknak, nyugdíjasoknak pedig 750 forint a jegyár. 16 óra után délutáni belépőt is válthatunk 700 forintért.

Nagybánhegyesi Termálfürdő

Békés megye déli részén, nem messze Orosházától található Nagybánhegyes község. 1980 óta működik termálfürdő a településen. Egyetlen medence jelenti a választékot, amit kitűnő jódos-brómos termálvízzel töltenek. A jegyárak igencsak kedvezőek: a felnőtt belépő 650 forint, a nyugdíjas és diák jegy ára 600 forint, a gyermekbelépő pedig 550 forintba kerül. A fürdőhöz egy kemping is tartozik. A nyitvatartásuk azonban rendhagyó, csak pénteken, szombaton és vasárnap vannak nyitva.

Tápiószentmártoni Termálfürdő

Hirdetés

Ezt a fürdőt Pest megyében, Ceglédtől nagyjából 20 kilométerre északra találjuk. Gyógyvíz minősítéssel rendelkeznek és négy medencéjük van, de a honlapjukon található tájékoztatás szerint most ebből három medence üzemel. A felnőtt belépőjegy ára 1000 forint, nyugdíjasoknak és diákoknak pedig 600 forint a jegyár. Tényleg nagyon jó, hangulatos fürdőről van szó.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés