Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Összeházasodott Csézy a 18 évvel időssebb párjával! Úton van a kisbaba is! GRATULÁLUNK!
Mindenegyben Blog - 2024. augusztus 23. (péntek), 18:34

Összeházasodott Csézy a 18 évvel időssebb párjával! Úton van a kisbaba is! GRATULÁLUNK!

Hirdetés
Hirdetés
2024 aug 23

Csézy és férje, Szabó László boldogan készülnek a szülői szerepre

Csézy és Szabó László a maklári kertben, meghitt környezetben mondták ki egymásnak a boldogító igent. A pár boldogságát csak fokozza, hogy májusban megfogant kislányuk, így hamarosan szülői örömök elé néznek. Az énekesnő és kedvese álmaikban sem gondolták volna, hogy Csézy kismamaként áll majd újra az oltár elé. „Ha terveztük volna, sem tudtuk volna szebben megünnepelni az évfordulónkat. 16 hetes kismama vagyok, és kislányunk lesz!” – árulta el boldogan Csézy a Story magazinnak.

Hirdetés
[ ]

Megtörtént a csoda

Az énekesnő korábban a Best magazin podcastműsorában beszélt a küzdelmeiről, amelyek végül meghozták a várva várt eredményt. Csézy elmondta, hogy rengeteg hasznos információt kapott a médiaszerepléseknek köszönhetően, és ezek alapján döntöttek úgy, hogy Csehországba, Brnóba utaznak egy lombikprogram miatt. A beavatkozás sikeres volt, és a pár most örömmel készül a szülői szerepre. „Ha először ide jövünk, ma lenne egy hatéves gyerekünk” – mondta Csézy, aki elárulta, hogy egy baktérium okozta a korábbi beágyazódási problémákat.

A sors különös fordulata

A májusi beavatkozás előtt Csézy és férje Bécsbe utaztak, ahol Szabó László azt javasolta, vásároljanak egy babaruhát, amely végül szerencsét hozott nekik. „Elcsodálkoztam, mondtam neki, nem biztos, hogy szerencsét hoz. Ő azonban határozott volt, azt mondta, ez csak akkor igaz, ha nem hiszünk benne igazán” – mesélte Csézy.

A rosszullétek árnyékában

Az augusztus 13-i esküvőn, amelyet 130 meghívott vendég előtt tartottak, Csézynek nem volt könnyű dolga a terhesség miatti rosszullétek miatt. Bár nehézségekkel küzdött, a kisbabájuk tökéletesen fejlődik, és a pár most a legboldogabb időszakát éli. „Az ultrahang megnyugtatott, a kisbabánk tökéletesen fejlődik, én pedig szépen lassan elfogadom, hogy az aggódás mostantól az életem része lesz” – mondta az énekesnő.

Csézy és férje izgatottan várják, hogy szülőkké váljanak, és tovább építsék boldog életüket.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés