Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Őrület! Krausz Gábor Káprázatos Képpel Köszöntötte Szülinapján Mikes Annát – Nézd Meg, Milyen Különleges a Ruha és a Kellékek!
Mindenegyben Blog - 2024. augusztus 08. (csütörtök), 14:06

Őrület! Krausz Gábor Káprázatos Képpel Köszöntötte Szülinapján Mikes Annát – Nézd Meg, Milyen Különleges a Ruha és a Kellékek!

Hirdetés
Hirdetés
2024 aug 08

James Bond: Az Örök Kém Ikon

James Bond, más néven a 007-es ügynök, egy legendás brit kém, akit Ian Fleming író alkotott meg 1953-ban. Fleming a karakter nevét a philadelphiai ornitológustól, James Bondtól kölcsönözte, és számos regényt és novellát írt a hős kalandjairól.

Fleming 1964-es halála után több író is folytatta a sorozatot, köztük Kingsley Amis (álnéven „Robert Markham”), John Pearson, John Gardner, Raymond Benson és Charlie Higson. Emellett Christopher Wood két forgatókönyv-változatot írt, és néhány nem hivatalos feldolgozás is napvilágot látott.

Hirdetés
[ ]

1962 óta összesen hat színész alakította Bondot a hivatalos sorozatban, többségük brit származású. Kivételt képeznek George Lazenby, aki ausztrál, és Pierce Brosnan. Bár több amerikai színész neve is felmerült Bond szerepére, egyikük sem kapta meg a lehetőséget, így mára hagyománnyá vált, hogy Bondot csak a brit korona országaiból származó színészek alakíthatják.

Ki tudja, talán ezen a képen Krausz Gábor is James Bondnak érezte magát, miközben oldalán a gyönyörű Mikes Anna áll. Ezzel a különleges fotóval kívánt boldog születésnapot a séf a csodás és vagány táncosnőnek.

„Nagyon Boldog Születésnapot Annácskám” – írta a fotó mellé Krausz Gábor.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

(Kiemelt kép: Krausz Gábor Instagram oldala)

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés