Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Örömhír!Győzött Karsai Dániel , ezrek hálásak neki azért, amit értük is tett, szeretettel gratulálunk
Mindenegyben Blog - 2024. április 06. (szombat), 07:25

Örömhír!Győzött Karsai Dániel , ezrek hálásak neki azért, amit értük is tett, szeretettel gratulálunk (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2024 ápr 06

Nehéz szívvel írom ezt a jegyzetet, mert egy ember életéről van szó, akit nem szeretnénk elveszíteni, mert a világ sokkal jobb és szebb attól, hogy Karsai Dániel közöttünk van. Ezt úgy is mondhatom, mint egykori ügyfele, akinek pert nyert a magyar állammal szemben. Soha ilyen korrekt, professzionális emberrel nem találkoztam.

Talán nem véletlen, hogy Karsai Dániel olyan emberek ügyeit vállalta el, akiket jogsérelem ért. A strasbourgi Emberi Jogok Európai Bíróságához csak olyanok fordulhattak, akiknek az emberi jogait megsértették. A sors kegyetlen iróniája az, hogy Karsai Dániel utolsó emberi jogi ügye saját emberi méltóságának védelme.

Karsai Dániel a megvesztegethetetlen, szakmája minden szabályát betartó, elvtelen alkukat nem ismerő, etikai kérdésekben semmiféle kompromisszumra nem hajlandó, a legkiválóbb szakember, akinek talán azért kell elhagynia ezt a földet, mert ez a föld tényleg nem méltó hozzá, és a maga makulátlan tökéletességével és emberségével idegen benne.

Vagy talán ő az egyedül alkalmas és hiteles ember, aki képes olyan embereket képviselni, akik az emberi élet legvégső stádiumában szeretnének emberhez méltóan élni és halni, s az ehhez való jogukat érvényesíteni, de nincs hangjuk. Karsai Dániel személyiségét, erejét mutatja, hogy a közélet megkerülhetetlen személye lett. A véleménye mindenben számít.

Görög tragédia játszódik a szemeink előtt, ahol az emberi nem legvégső kérdései vannak terítéken, ellenfelei pedig vallásos dogmák, babonák foglyai. Fel sem fogják, miről van szó. Inkább irtóznak a témától, miközben Karsai Dániel az emberi élet legvégső kérdéseit teszi fel nekik, a mának élő, élvhajhász, a pacalpörkölt fűszerezésének színvonalán élőknek.

Hirdetés

Ezek az emberek gondolkodni sem mernek, parancsot teljesítenek, szemébe sem néznek az Embernek, aki kikezdhetetlen logikával és az igazság erejével szembesítené őket, akik nem rendelkeznek saját életükkel sem, nemhogy a halálukkal. Minőségileg nem érik fel, amiről dönteniük kellene, el sem jutnak addig, hogy döntsenek. Meg sem hallják az emberi szót.

Karsai Dániel az emberi nem legmélyebb rétegeiből hoz fel kérdéseket, érzelmeket. Olyan szintre emelkedett az emberi élet végső kérdéseit illetően, mint talán senki. Az állammal áll szemben, amely nem szolgál, amely felette áll az embereknek, és azt gondolja, hogy jó és rossz tudója, élet és halál ura, miközben semmit nem tud az Emberről, életről és halálról.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés