Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Óriási lezárások jöhetnek! 1 órája érkezett a drámai bejelentés : EKKOR tarolja le Magyarországot az 5. hullám, amit az omikron variáns okoz majd! ÍGY KÉSZÜLJ >> ekkortól óriási lezárások jöhetnek!!!! >>>>
Mindenegyben Blog - 2021. december 11. (szombat), 11:46

Óriási lezárások jöhetnek! 1 órája érkezett a drámai bejelentés : EKKOR tarolja le Magyarországot az 5. hullám, amit az omikron variáns okoz majd! ÍGY KÉSZÜLJ >> ekkortól óriási lezárások jöhetnek!!!! >>>> (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 dec 11

1 órája érkezett a drámai bejelentés : EKKOR tarolja le Magyarországot az 5. hullám, amit az omikron variáns okoz majd! ÍGY KÉSZÜLJ >> ekkortól óriási lezárások jöhetnek!!!! >>>>

Rusvai: Az omikron okozza majd az ötödik hullámot az év elején

Hirdetés
[ ]

Rusvai Miklós az ATV Híradójában arról beszélt, az omikron biztosan eléri Magyarországot, sőt ez okozza majd az ötödik hullámot, melynek kezdetét a jövő év első hónapjaira datálja. Szerinte az újabb hullám nagy valószínűséggel februárban kezdődik majd, és márciusban futhat fel a csúcsra.

A virológus úgy véli, az omikron az eddigi csúcstartó, hiszen több mutációja van, mint eddig bármelyik vírusváltozatnak, valószínűleg tulajdonságai is mások, mint a korábban megismertekének, de többet majd csak 1-2 héten belül, a hivatalos vizsgálatok után lehet tudni. Megjegyezte:

az omikron által okozott fertőzések nagy többsége az Egyenlítőtől délre terjed, ahol a lakosság sokkal fiatalabb, mint Európában.

Így szerinte az ottani vírus megbetegítő képességét összehasonlítani egyelőre azzal, hogy ennek alapján mi várható Európában, ahol eleve sokkal öregebb a társadalom, nem lehet. De az biztos, hogy a variáns elér minket, és beindítja az ötödik hullámot.

A negyedik hullámmal kapcsolatban leszögezte:

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Kapcsolódó cikkünk
Megjött! Elérte Magyarországot a gigavihar jégesővel :RIASZTÁS! Durva villámlással ÉS JÉGGEL KÖZELEG a vihar!! ÓRÁRÓL ÓRÁRA MUTATJUK HOL CSAP LE A VIHAR >>>

A hét végére Magyarországot eléri egy jelentős időjárási fordulat, amely komoly esőzésekkel és viharos széllel...

Elolvasom a cikket
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés