Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Óriási baleset az autópályán! Közel 10 km-es a torlódás.....,1 óra az átjutási idő.
Mindenegyben Blog - 2024. szeptember 11. (szerda)

Óriási baleset az autópályán! Közel 10 km-es a torlódás.....,1 óra az átjutási idő.

Hirdetés
Hirdetés
2024 szept 11

Balesetek, torlódások, rendkívüli közlekedési események

2024. szeptember 11. 13:41

Hirdetés
[ ]

A közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát befolyásoló események. Ehhez a hírhez értesítést kérhet a Push értesítések beállítása oldalon, hogy azonnal értesülhessen a frissített tartalomról. Ha már nincs rá szüksége, ugyanott könnyen ki is kapcsolhatja.

Két jármű karambolozott az M0-s autóút északi szektorában, a 11-es főút felé vezető oldalon, az M2-es autóút csomópontja előtt. A 70-es km-nél sávzárásra és pár km-es torlódásra készüljenek!

Burkolati jeleket festenek az M1-es autópálya főváros felé vezető oldalán, Győr és Tata között. A 101-es és 66-os km között, az aktuális munkaterületnél csak egy sáv járható. Torlódásra készüljenek az arra közlekedők!Három baleset is történt az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán, Inárcs és az M0-s autóút csomópontja között. A 35-ös és 31-es km-nél csak egy sáv járható, a 24-es km-nél pedig megállították a forgalmat. A helyszínek mögötti torlódások gyakorlatilag összeértek, így közel 10 km-en keresztül araszolnak a járművek. Ez okból kifolyólag aki teheti, Újhartyánnál térjen le sztrádáról!

Baleset történt a 38-as főúton, Tiszanagyfalu térségében. A 18-as km-nél a teljes lezárást követően a forgalom félpályán megindulhatott.Az M1-es autópályán a Tatabánya Centrum csomópontban felújítási munkák kezdődtek. Lezárták a csomópontot, így jelenleg egyik irányból sem le- sem felhajtani nem lehet az autópályára. Helyette az 56-os km-nél lévő Tatabánya-Óváros csomópont használható.Visszaadták a forgalomnak a Kőröshegyi völgyhidat, így Zamárdi és Balatonszárszó között ismételten járhatóvá vált az M7-es autópálya.További határokkal, határátlépéssel kapcsolatos információkért keresse fel a rendőrség honlapját: https://www.police.hu 

#Baleset

#Nyár

Kapcsolódó cikkünk
1 PERCE ÉRKEZETT:Óriási baleset ! Közel 5 km-es a torlódás, forgalmat megállították, sávzárás.A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel5kilométeres.

Balesetek, torlódások, rendkívüli közlekedési események

2024. szeptember 17. 07:40

A közúti közlekedés...

Elolvasom a cikket
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés