Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Óriási baleset az autópályán! Közel 10 km-es a torlódás.....,1 óra az átjutási idő.
Mindenegyben Blog - 2024. július 26. (péntek), 11:54

Óriási baleset az autópályán! Közel 10 km-es a torlódás.....,1 óra az átjutási idő.

Hirdetés
Hirdetés
2024 júl 26

Balesetek, torlódások, rendkívüli közlekedési események

2024. július 26. 13:37

A közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát befolyásoló események. Ehhez a hírhez értesítést kérhet a Push értesítések beállítása oldalon, hogy azonnal értesülhessen a frissített tartalomról. Ha már nincs rá szüksége, ugyanott könnyen ki is kapcsolhatja.

Az M0-s autóút, keleti szektorán, az M3-as autópálya irányába baleset történt. A 32-es km-nél csak egy sávon lehet haladni. Lassulásra, torlódásra készüljenek!

Hirdetés

Az M5-ös autópálya Röszke felé vezető oldalán, Csengele térségében baleset történt. A 132-es km-nél sávzárásra és 2-3 km-es torlódásra számítsanak!

Az M51-es autóúton, az M5-ös autópálya irányába egy kamion árokba hajtott. A 26-os km-nél a műszaki mentés idejére megállították a forgalmat.

A 24-es főúton, Parád és Parádsasvár között egy személyautó fának ütközött. A 26-os km-nél a főutat teljes szélességében lezárták. A forgalmat mindkét irányba visszafordítják.

A 71-es főúton, Keszthely térségében egy személyautó egy kisteherautóval ütközött. A 107-es km-nél félpályán halad a forgalom.

A 81-es főúton, Sárkeresztes külterületén összeütközött két személyautó. A 10-es km-nél megállították a forgalmat. Kerülni helyben lehet.

Hirdetés

A 85-ös főúton, Kapuvár és Vitnyéd között összeütközött két személyautó. A 45-ös km-nél félpályás korlátozás van érvényben.

Az M1-es autópályán, mindkét irányba lassulás és torlódás tapasztalható Nagyigmánd és Tatabánya között.Az M3-as autópályán, munkavégzés miatt Mezőkeresztes térségében a 141-148-as km között a Vásárosnamény felé vezető oldalt lezárták. A forgalmat az ellenkező oldalra terelik át. A torlódás 2-3 km-es.Az M7-es autópályán, a Kőröshegyi-völgyhídon a 120-as és a 123-as km között karbantartási munkát végeznek, mindkét oldalon lezárták a belső sávot. Budapest irányába a torlódás 2-3 km-es.Sokan tartanak Budapest felől a Balaton felé az M7-es autópályán. Ez okból kifolyólag szakaszos lassulásokra, torlódásokra készüljenek az arra közlekedők Törökbálint és Martonvásár között!A Balaton-felvidéken, javában tart a hagyományos „Művészetek völgye” fesztivál. Emiatt a 77-es főúton, Kapolcs és Vigántpetend átkelési szakaszán erős gyalogos és járműforgalomra lehet számítani a hétvégéig! A rendezvény ideje alatt a 7,5 tonna össztömeg feletti teherautókat a Pula-Halimba-Zalahaláp-Tapolca útvonalra terelik.További határokkal, határátlépéssel kapcsolatos információkért keresse fel a rendőrség honlapját: https://www.police.hu

#Baleset

#Nyár

Fotók illusztráció 

Elhatároztuk, hogy minden autóbalesetről szóló cikkünk végére egy rövid, tanácsadó videót is elhelyezünk, amely a helyes vezetést szemlélteti. Ezek a videók rendkívül hasznosak, és segíthetnek megelőzni a hasonló baleseteket a jövőben. Nézd meg az alábbi videót, hogy te is biztonságosabban vezethess!

Kapcsolódó cikkünk
Óriási baleset az autópályán! Közel 10 km-es a torlódás.....,1 óra az átjutási idő.

Balesetek, torlódások, rendkívüli közlekedési események

2024. szeptember 11. 13:41

A közúti közlekedés...

Elolvasom a cikket
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés