Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Óriási baleset az autópályán! Közel 8 km-es a torlódás.....,1 óra az átjutási idő.
Mindenegyben Blog - 2024. július 17. (szerda), 07:13

Óriási baleset az autópályán! Közel 8 km-es a torlódás.....,1 óra az átjutási idő.

Hirdetés
Hirdetés
2024 júl 17

Balesetek, torlódások, rendkívüli közlekedési események

2024. július 17. 08:59

Hirdetés
[ ]

A közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát befolyásoló események. Ehhez a hírhez értesítést kérhet a Push értesítések beállítása oldalon, hogy azonnal értesülhessen a frissített tartalomról. Ha már nincs rá szüksége, ugyanott könnyen ki is kapcsolhatja.

Az M5-ös autópálya Röszke felé vezető oldalán, Ócsa térségében egy műszaki hibás jármű vesztegel. A 31-es km-nél egy forgalmi sávot lezártak. A torlódás 6 km-es, aki teheti válasszon másik alternatív útvonalat!Az M3-as autópályán, Gödöllő térségében, a 33-as km-nél mindkét irányban munkavégzés miatt torlódnak, lassulnak a járművek! Fokozott figyelemmel közlekedjenek a munkaterületnél!Az M1-es autópályán, a Budapest felé vezető oldalon, Lébény térségében baleset történt. A 147-es km-nél egy sávot lezártak a torlódás 3 km-es. Ugyanebben az irányában, a 142-es km-nél terelést bontanak, itt szintén kialakult az 1-2 km-es torlódás. Még távolabb a 77-es km-nél is sávzárás mellett dolgoznak, szintén a főváros irányába, itt is lassul a forgalom.

Az 53-as főúton, Akasztó térségében személyautó és egy teherautó ütközött össze. A 17-es km-nél a személyautókat félpályán elengedik, viszont a teher forgalmat elterelik Csengőd felé.Az 578-as főúton, Kozármisleny elkerülő szakaszán, a 8-as km-nél két gépkocsi ütközött össze, a fél útpályát lezárták. 

A 4-es főúton, Kisújszállás és Karcag között teherautóról méz folyt a burkolatra. A 151-es km-nél félpályás korlátozás van érvényben.Fenntartási munka miatt mindkét oldalon lezárták az M7-es autópályán a Köröshegyi völgyhídon a 120-as és a 123-as km között a belső sávot. Ezen a hétvégén rendezik a 39. Forma-1-es Magyar Nagydíjat Mogyoródon, a Hungaroringen. Ez okból kifolyólag már csütörtöktől erősebb járműmozgásra készüljenek az M3-as autópályán Mogyoród térségében mindkét irányból, valamint a 3-as főúton Kerepes környékén is! Fontos tudnivaló, hogy a fővárosból kifelé haladva az M3-as autópályán a 13-as és 18-as km között a leállósávot csak a VIP vendégek használhatják. A nagyközönség a versenypályát a 19-es és 23-as km-nél lévő kihajtón keresztül tudja megközelíteni. A hétvége során Mogyoród és Kerepes térségében jelentősebb torlódásokra, esetenként rendőri irányításra kell számítani, valamint Mogyoródon jelentősen megnövekedett gyalogosforgalom is várható, ezért az arra közlekedőktől fokozott türelmet és figyelmet kérünk! További határokkal, határátlépéssel kapcsolatos információkért keresse fel a rendőrség honlapját: https://www.police.hu

#Baleset

#Nyár

Kapcsolódó cikkünk
1 PERCE ÉRKEZETT:Óriási baleset ! Közel 5 km-es a torlódás, forgalmat megállították, sávzárás.A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel5kilométeres.

Balesetek, torlódások, rendkívüli közlekedési események

2024. szeptember 17. 07:40

A közúti közlekedés...

Elolvasom a cikket
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés