Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Óriási a boldogság! Özönlenek a gratulációk!
Mindenegyben Blog - 2024. szeptember 14. (szombat), 16:08

Óriási a boldogság! Özönlenek a gratulációk! "Most már publikus! Sárközi Ákos feleségét ölelve közölte a csodás hírt, özönlenek a gratulációk 😮

Hirdetés
Hirdetés
2024 szept 14

Hatalmas a boldogság! Özönlenek a gratulációk! "Most már publikus! Sárközi Ákos feleségét ölelve közölte a csodás hírt, özönlenek a gratulációk 😮

Hatalmas a boldogság! Özönlenek a gratulációk!

„Most már publikus” – Sárközi Ákos feleségét ölelve közölte a csodás hírt

Sárközi Ákos, a népszerű séf és felesége, Évi hatalmas boldogságban élnek, amit most nyilvánosan is megosztottak a világgal. A pár most ünnepli hatodik házassági évfordulóját, és ennek apropóján Évi egy gyönyörű esküvői ruhás képet tett közzé, emlékeztetve mindenkit arra a különleges napra, amikor kimondták a boldogító igent. Az évek során a séf és festőművész felesége szeretetteljes kapcsolatukról és erős kötelékükről tettek tanúbizonyságot, amit most ismét megerősítettek.

Hirdetés
[ ]

A kép, amelyen Évi ragyogóan néz ki az esküvői ruhájában, pillanatok alatt elárasztotta a közösségi médiát, és özönleni kezdtek a gratulációk. Ákos, aki mindig is büszkén hangoztatta a felesége iránti mély szeretetét, most egyetlen szóval fejezte ki érzéseit: „Szeretlek.” Ez a szimpla, de annál meghatóbb üzenet tökéletesen tükrözi a kettejük közötti erős kapcsolatot.

A közösségi médiában sokan csatlakoztak a boldog pár ünnepléséhez, és gratulációikban kívántak nekik további sok boldogságot. Az évforduló apropóján Évi több képet is megosztott, amelyek lenyűgözték a követőiket – a rajongók szavaival élve, az „űberbrutálfantastikusnagyontetszik” képek igazán különlegesek!

Sárközi Ákos és Évi számára ez a nap egy újabb mérföldkő a közös életükben, és úgy tűnik, a boldogságuk csak tovább növekszik az évek múlásával. Sok boldogságot kívánunk nekik a jövőben is!

Kapcsolódó cikkünk
Hatalmas a boldogság! Özönlenek a gratulációk! "Most már publikus! Sárközi Ákos feleségét ölelve közölte a csodás hírt, özönlenek a gratulációk ?

Hatalmas a boldogság! Özönlenek a gratulációk!

„Most már publikus” – Sárközi Ákos feleségét ölelve...

Elolvasom a cikket
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés