Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Orbánhoz vitték az izomsorvadásos kislány ügyét. Most kiderül, hogy mennyire emberséges
Mindenegyben Blog - 2019. január 25. (péntek), 16:37

Orbánhoz vitték az izomsorvadásos kislány ügyét. Most kiderül, hogy mennyire emberséges (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2019 jan 25

Az RTL Klub számolt be egy kétegyházi édesanya és 6 éves lánya történetéről. A gyermek gerincvelői izomsorvadással küzd. A riportban elhangzott, hogy egy éve már létezik egy több tíz millió forintos injekció, amit az ilyen betegek kaphatnak. Ehhez Magyarországon is hozzájuthatnak az érintettek, egyedi méltányosság alapján. Noémit viszont elutasította az egészségbiztosító.

Hirdetés
[ ]

Rig Lajos viszont levélben fordult Orbán Viktor miniszterelnökhöz, segítséget kérve, illetve arra kért mindenkit, hogy anyagi támogatással segítse a gyermek gyógyulását. Az üzenetet a Facebook-oldalán is megosztotta:

"Tisztelt Miniszterelnök úr!

Egészségügyi dolgozó vagyok, de nem bírtam végig nézni Noémiről, a hatéves izomsorvadásos kislányról szóló videót. Nem szégyellem, férfi létemre megkönnyeztem.Levelem ezúttal ne úgy tekintse, mint egy jobbikos képviselő számonkérő írását, melyre a válaszadást delegálja valamelyik hithű államtitkárának. Ezúttal egy édesapa fordul segítségért Önhöz, mint édesapához, nagyapához. Nézzen egy kicsit magába, Miniszterelnök úr! Miközben arról szólnak a hírek, hogy újabb stadion épül 400 milliárd forintból, külföldi kórházaknak adományoz a kormány pénzt, addig Noémi gyógyulására nem telik pár millió forint. Eközben a felcsúti gázszerelő, Mészáros Lőrinc naponta 500 millió forinttal lesz gazdagabb… Ön szerint ez igazságos?

Sajnálattal tapasztaltam, hogy a kormányzati médiumok nem írnak Noémi esetéről, ellenben naponta több hír jelenik meg arról, kit kell éppen gyűlölni, ki a nagyobb sorosbérenc, libsi, náci, libsináci, stb. Ezek szerint fontosabb hír, mit tett, vagy nem tett a Jobbik elnöke az esküvőjén, mint egy hatéves magyar kislány élete. Fontosabb gyűlölni, mint szeretni?

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés