Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Orbán Viktor péntek este felrobbantotta a facebookot- EZT kaptuk tőle!
Mindenegyben Blog - 2024. október 18. (péntek), 18:51

Orbán Viktor péntek este felrobbantotta a facebookot- EZT kaptuk tőle!

Hirdetés
Hirdetés
2024 okt 18

Orbán Viktor péntek este felrobbantotta a Facebookot – EZT kaptuk tőle!

Orbán Viktor miniszterelnök péntek este ismét nagy hatású bejelentéssel robbantotta fel a közösségi médiát. A Facebook-oldalán közzétett videóban világossá tette, hogy Magyarország továbbra is kitart stratégiai irányvonalai mellett. Orbán határozottan kijelentette, hogy az ország nem fog belesodródni a háborúba, nem engedi eltörölni a rezsicsökkentést, és továbbra sem enged be migránsokat.

"Nem fogunk belesodródni a háborúba!" – szögezte le Orbán Viktor, utalva az ukrajnai háborúra és a nemzetközi nyomásra, amely Magyarországot is érinti. A miniszterelnök kiemelte, hogy az ország prioritása a béke és a magyar emberek biztonságának megőrzése.

Hirdetés
[ ]

"Nem töröljük el a rezsicsökkentést!" – folytatta Orbán, hangsúlyozva, hogy a kormány továbbra is elkötelezett amellett, hogy megvédje a magyar családokat a magas energiaáraktól. A rezsicsökkentés fenntartása kulcsfontosságú lépés a megélhetési költségek alacsonyan tartása érdekében, amelyet a miniszterelnök a gazdasági stabilitás egyik alappillérének nevezett.

"Nem engedünk be migránsokat!" – tette hozzá Orbán, utalva a migráció kérdésére, amely régóta az egyik központi eleme a magyar kormány politikájának. A miniszterelnök hangsúlyozta, hogy Magyarország továbbra is megvédi határait, és nem engedi, hogy más országok, például Németország, rákényszerítsék a migránsok befogadására.

"Nehogy már a németek mondják meg, mi történik Magyarországon!" – fejezte ki határozott véleményét a nemzetközi nyomással kapcsolatban. Orbán Viktor világosan jelezte, hogy Magyarország szuverenitása megkérdőjelezhetetlen, és a döntéseket a magyar emberek érdekében, nem pedig külföldi érdekek szerint hozzák meg.

A miniszterelnök szavai rövid idő alatt hatalmas visszhangot váltottak ki a közösségi médiában, és sokan támogató üzenetekkel reagáltak. Orbán Viktor világos üzenetei és határozott állásfoglalásai egyértelművé tették, hogy a kormány továbbra is kiáll a magyar érdekek mellett, és nem enged sem a belső, sem a külső nyomásnak.

Kapcsolódó cikkünk
1 PERCE ÉRKEZETT!Orbán Viktor hatalmas pénzesőt jelentett be,de ez még semmi!

Orbán Viktor bejelentette: Pénzeső és lakásbumm jön 2025-ben

Orbán Viktor miniszterelnök...

Elolvasom a cikket
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés