Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
OPERATÍV TÖRZS : Karácsonyra vonatkozó szabályok >>>> Mindannyiunk számára keserű hírt közölt Orbán Viktor…
Mindenegyben Blog - 2020. november 30. (hétfő), 13:32

OPERATÍV TÖRZS : Karácsonyra vonatkozó szabályok >>>> Mindannyiunk számára keserű hírt közölt Orbán Viktor… (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2020 nov 30

„Ki kell tartanunk, mert még csak a felénél vagyunk a harmincnapos lezárásnak” – ezt kérte Orbán Viktor reggel a Kossuth Rádióban. A miniszterelnök az adatoknál egyelőre nem lát jelentős változást, javulást. Már elkezdte kidolgozni az operatív törzs a karácsonyra érvényes szabályokat. Az biztos, hogy külföldre, síelni nem ajánlott elutazni. Orbán Viktor bejelentette, hogy várhatóan már a jövő héttől jelentkezhetnek, regisztrálhatnak azok, akik az elsők között szeretnék megkapni a koronavírus elleni oltást – közölte az M1 Híradója.

„Az interneten és levélben is regisztrálhatnak előzetesen azok, akik az elsők között szeretnének kapni a koronavírus elleni oltóanyagból” – jelentette be a miniszterelnök pénteken. Az előzetes regisztrációról kora reggeli ülésén döntött az operatív törzs. A tanácskozásról Orbán Viktor a közösségi oldalára töltött fel videót.

Hirdetés
[ ]

A miniszterelnök a Kossuth Rádióban azt mondta: várhatóan jövő héten indul az előjegyzés, a tömeges oltás előtt azonban a védekezésben részt vevők kaphatnak elsőként a vakcinából.

„A vakcina megérkezéséig fontos, hogy mindenki betartsa a járványügyi szabályokat” – tette hozzá Orbán Viktor, aki hangsúlyozta: az egészségügyi dolgozók kiemelkedő munkát végeznek, továbbra is van elég tartalék ágy és az ellátórendszer is bírni fogja a nyomást. Ehhez azonban az kell, hogy a magyar emberek is kitartsanak.

 A miniszterelnök arra kérte a magyarokat, hogy idén lehetőleg ne utazzanak külföldre síelni. Ha ezt mégis megteszik,

számítsanak arra, hogy a kormány fenntartja a szigorú karanténszabályokat.„A szigorítások egyik célja, hogy karácsonykor minden magyar család együtt ünnepelhessen” – tette hozzá Orbán Viktor. Arról azonban, hogy az ünnepekre enyhülhetnek-e a szabályok, a mostani intézkedések tanulságainak fényében a kormány és az operatív törzs legkorábban tíz nap múlva dönthet felelősen.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés