Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
ÖN IS RAJTA VAN A LISTÁN?? Napokon belül fontos határidő jár le: hetvenezer TAJ-szám válhat érvénytelenné!! FEBRUÁR 12-től az Ő TAJ SZÁMUK LEJÁR :
Mindenegyben Blog - 2021. február 04. (csütörtök), 13:23

ÖN IS RAJTA VAN A LISTÁN?? Napokon belül fontos határidő jár le: hetvenezer TAJ-szám válhat érvénytelenné!! FEBRUÁR 12-től az Ő TAJ SZÁMUK LEJÁR : (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 feb 04

ÖN IS RAJTA VAN A LISTÁN?? Napokon belül fontos határidő jár le: hetvenezer TAJ-szám válhat érvénytelenné!!

TAJ SZÁM VÁLTOZÁS!!!! Rengetegen maradnak TAJ SZÁM NÉLKÜL! FEBRUÁR 12-TŐL ŐK TAJ SZÁM NÉLKÜL MARADNAK! Feltétlenül intézkedjen, ha Ön is szerepel a listán! >>>

Hirdetés
[ ]

. Február 12-étől érvénytelen lesz a TAJ-száma annak, aki legalább 6 havi egészségügyi szolgáltatási járulékkal tartozik. Havonta 8 ezer forintot kell fizetnie, akinek nincs egészségbiztosítása, de a szociálisan rászorultak ez alól mentesülhetnek. Ehhez viszont lépniük kell. Hetvenezren maradhatnak TAJ-szám nélkül, kiesve a társadalombiztosítási ellátásból.-írja a https://www.azenpenzem.hu.

Az adóhatóság figyelmeztetA Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) október óta folytat tájékoztató kampányt, havonta hívja fel az érintettek figyelmet a tartozás rendezésére. Ennek ellenére jelenleg mégis több mint 70 ezren tartoznak hathavi összeggel – adta hírül a Pénzügyminisztérium. Ugyanakkor fontos tudni, hogy a hosszabb ideje nem fizetők jelentős része évek óta külföldön tartózkodik, azonban ezt elmulasztotta jelezni a kormányhivatalnak.————-

Magyarország ezért mindent megtesz, hogy legyen elég vakcina a tömeges oltás megkezdéséhez. Pénteken újabb vakcina beszerzéséről született megállapodás: 2,5 millió ember oltásához elég kínai Sinopharm oltóanyag fog érkezni a következő 4 hónapban. Oroszországból 1 millió ember oltására elég vakcinát várunk 3 hónap alatt. Magyarországon eddig is és ezt követően is csak olyan vakcinák kerülhettek és kerülhetnek forgalomba, amelyek a magyar hatóságok vizsgálata alapján is hatásosak és biztonságosak, és már több országban is alkalmaznak.

 A nyugati vakcinákból eddig 19,7 millió adagot kötöttünk le több tízmilliárd forint értékben különböző gyártóknál (Pfizer-BioNTech, Moderna, AstraZeneca, Janssen, Curevac), ezekből eddig csak az Pfizer és a Moderna vakcinák érkeztek Magyarországra. Pénteken az EU-ban harmadikként az AstraZeneca brit-svéd gyógyszeripari vállalat és az Oxfordi Egyetem új típusú koronavírus ellen közösen kifejlesztett oltóanyaga is megkapta az uniós forgalomba hozatali engedélyt. Ezt a vakcinát a magyar hatóság már korábban engedélyezte. Így hamarosan ebből a vakcinából is érkezhet hazánkba.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés