Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Olyan idő jön jövő héten, amire NEM LEHET FELKÉSZÜLNI! Erre tényleg senki nem számított – tudjatok róla!!! ITT az előrejelzés :
Mindenegyben Blog - 2019. május 08. (szerda), 16:16

Olyan idő jön jövő héten, amire NEM LEHET FELKÉSZÜLNI! Erre tényleg senki nem számított – tudjatok róla!!! ITT az előrejelzés :

Hirdetés
Hirdetés
2019 máj 08

Újabb hideg időjárás törhet be hazánkba a héten.

Szerdán több órán keresztül süt majd a nap, az Alföldön és az Északi-középhegységben azonban gomolyfelhők takarhatják majd a napot, sőt, eső is lehet. 14 és 20 fok között alakul a legmagasabb nappali hőmérséklet. Az éjszaka második felében egyébként a Duna-Tisza közén és a Dunántúl keleti tájain eső várható

Hirdetés
[ ]

Csütörtökön borult, erősen felhős idővel érdemes számolni, a felhőzet azonban szakadozni kezd nyugat felől késő délutántól. Sajnos, aznap országszerte eső lesz, a legmagasabb nappali hőmérséklet 10 és 16 fok között alakul majd.

Pénteken lehet záporeső Észak-keleten, máshol napos idő várható, délután azonban zápor, zivatar alakulhat ki. A legmagasabb nappali hőmérséklet 17 és 22 fok között alakul majd.

A koponyeg.hu azt írja, hogy a magasabban fekvő területeken egész Európában havas időjárásra számíthatunk május 11-18 között .

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés