Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Oláh Gergő lehengerlő produkciója: Varga Miklós dalával aratott vastapsot a Sztárban Sztárban!
Mindenegyben Blog - 2024. szeptember 23. (hétfő), 07:15

Oláh Gergő lehengerlő produkciója: Varga Miklós dalával aratott vastapsot a Sztárban Sztárban!

Hirdetés
Hirdetés
2024 szept 23

Oláh Gergő elképesztő produkcióval állt elő a Sztárban Sztár All Stars legutóbbi adásában, ahol Varga Miklós bőrébe bújva adta elő a legendás Vén Európa című dalt. Az előadás óriási sikert aratott, hiszen nemcsak a közönség, de a zsűri is lenyűgözve figyelte Gergő teljesítményét. Az érzelmekkel teli dal előadása olyan hatást váltott ki, hogy repkedtek a 10-es pontszámok, és végül vastapsot kapott az énekes.

Varga Miklós személyesen üzent Gergőnek, bátorítva őt, hogy olyan módon adja elő a dalt, amire mindenki büszke lehet. Ez az inspiráció extra erőt adott Oláh Gergőnek, aki tökéletesen hozta a dalt, és újabb magasságokba emelte teljesítményét a verseny során. A produkció nemcsak Varga Miklós emlékét idézte meg, hanem Oláh Gergő saját egyedi tehetségét is bizonyította.

Hirdetés
[ ]

„A lehetetlen feladatot egyszer csak teljesítetted” – mondta Liptai Claudia. „Nagyon ügyes vagy Gergő, és alázatos” – tette hozzá.

„Az első reakció az volt, hogy ez az. Ez kiszakadt belőlünk és erről szól ez az egész, hogy a hang és a zenei illúzió is meglegyen, és ami meglepett engem, hogy egyre jobb lett” – fűzte hozzá Hajós András. „Egy dal akkor működik, ha az jelent valamit annak, aki énekli, az jól áll neki, az fontos neki, és ez most nagyon szépen átjött”.

„Szerintem nem lehet elénekelni ezt a dalt, amenynire ő ezt elénekli (szerk. megj. Varga Miklós), de amennyire lehet őt utánozni, azt te megtetted” – tette hozzá Lékai-Kiss Ramóna.

A produkció 40 pontot kapott a zsűrítől. Nektek hogy tetszett?

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés