Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Október második fele előrejelzés: 4 csillagjegynek van szüksége egy extra adag bátorságra és erőre az októberi hónap vége felé
Mindenegyben Blog - 2023. október 21. (szombat)

Október második fele előrejelzés: 4 csillagjegynek van szüksége egy extra adag bátorságra és erőre az októberi hónap vége felé (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2023 okt 21

Október második fele előrejelzés: 4 csillagjegynek van szüksége egy extra adag bátorságra és erőre az októberi hónap vége felé!

Október utolsó hetében haladva az égi szféra új kihívásokat és lehetőségeket hoz magával. A csillagok mindannyiunk számára egyedi történettel rendelkeznek, de egyes csillagjegyek esetében az októberi narratíva a bátorság és az erő köré összpontosul.

Kedveseim, meghívlak benneteket, hogy csatlakozzatok hozzám ezen az égi úton. Te is azon négy csillagjegy közé tartozol, akinek ebben a hónapban egy extra adag bátorságra és kitartásra lesz szüksége?

Hirdetés
[ ]

Meg kell tenned azokat a dolgokat, amelyeket úgy gondolsz, hogy nem tudsz megtenni. Szóval kutassuk fel, jó? Fedezzük fel, mit tartogat számunkra a mennyország.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

1. Kos (március 21. – április 19.)

Kos, a bátor és önfejű jegy. Idén októberben olyan próbák lesznek, amelyekre nem is számított. A bolygók úgy illeszkednek egymáshoz, hogy kiszorítsák a komfortzónádból, kihívást jelentve veleszületett bátorságod és bátorságod. Itt az ideje, hogy ragyogj!

Hirdetés

Előfordulhat, hogy akadályokba ütközöl az utadon, de ne feledd, a Kosok azért vannak, hogy elősegítsék a növekedésedet, nem pedig azért, hogy akadályozzák azt. Minden kihívás, amellyel szembe kell néznie, egy lehetőség, hogy megmutassa a világnak az erejét.

Ahogy Winston Churchill mondta egyszer: a siker nem végleges, a kudarc nem végzetes: a folytatáshoz való bátorság számít. Tartsd közel ezeket a szavakat a szívedhez, kedves Kos, miközben eligazodsz október hullámvölgyeiben.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

2. Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Oroszlánok, heves és tüzes természeted próbára lesz állítva, ahogy októberben a csillagok eltolódnak. A kozmosz arra ösztönöz, hogy aknázd ki belső rugalmasságodat, emlékeztetve arra, hogy az erőd belülről fakad. Ne feledd, oroszlán vagy, halld az ordításodat!

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés