Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Ők is félmilliós nyugdíjat kapnak – te köztük vagy?
Mindenegyben Blog - 2023. október 25. (szerda), 18:59

Ők is félmilliós nyugdíjat kapnak – te köztük vagy? (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2023 okt 25

A postás novemberben átlagosan 80 ezer, februárban pedig 230 ezer forint plusz nyugdíjat hozhat az időseknek. Jövő februárban a nyugdíjasok számlájára akár 460 ezer forint is érkezhet átlagosan. Mindez abból adódik, hogy a kormányzat ígérete szerint a következő év költségvetése és a nyugdíjtörvény biztosítja a nyugdíjak értékállóságát, és a 13. havi nyugdíj továbbra is fennmarad.

Hirdetés
[ ]

Az elmúlt években, 2020-tól 2022-ig, a nyugdíjak vásárlóerejének megőrzésére korrekciókat hajtottak végre, és ez az idén is megismétlődik. Egy közösségi média platformon megjelent videó szerint novemberben a nyugdíjasok átlagosan 80 ezer forint plusz összegre számíthatnak – jelentette be Varga Mihály pénzügyminiszter.

A miniszteri bejelentés Nyitrai Zsolt, a miniszterelnök főtanácsadójának oldalán került közzétételre. Varga Mihály kihangsúlyozta, hogy a jelenlegi kormány 2010-től kötelezettséget vállalt a nyugdíjasok mellett.

„Azt ígértük, hogy visszaállítjuk az idős emberek megbecsülését és megőrizzük a nyugdíjak értékét. Az ígéretet betartottuk: 2010 óta a nyugdíjak összegét megdupláztuk, vásárlóértéküket 20 százalékkal növeltük” – mondta.

Hozzáfűzte, hogy a magyar gazdaság jól teljesítő éveiben is adtak nyugdíjprémiumot, eddig összességében öt alkalommal. Hangsúlyozta, hogy helyreállították „a baloldali kormányzat által megszüntetett” 13. havi nyugdíjat.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés