Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Ők a legjobb édesanyák az összes csillagjegy közül. Te köztük vagy?
Mindenegyben Blog - 2019. április 25. (csütörtök), 17:48

Ők a legjobb édesanyák az összes csillagjegy közül. Te köztük vagy? (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2019 ápr 25

5.Mérleg-Nyugodt, és kiegyensúlyozott. Soha nem emeli fel a hangját, nem szidja a gyerekét, mindig megpróbál csendes kompromisszumot kötni. Tudja, hogy mikor kell támogatás, és mikor kell szabad teret engedjen a gyerekének.

4.Bak-Próbálja a lehető legjobban összeegyeztetni a családot, és a karriert. Nagyon ambíciós, neki minden sikerül. Mindent megtesz azért, hogy a gyereke álmait valóraváltsa. Meg kell tanulnia, hogy ne vesszen el a részletekben.

Hirdetés
[ ]

3.Halak-Nagyon érzékeny, és kreatív. A gyerekének a lehető legtöbb mindent meg szeretné tanítani, ami művészetekkel, zenével, színházzal, és költészettel kapcsolatos. Egy csodálatos álomvilágban neveli a gyerekét, ami tele van boldogsággal, de nem sok köze van a realitáshoz.

2.Rák-Gondoskodó, és odaadó. Mindig ott áll a gyereke mellett, és mindent megtesz annak érdekében, hogy a lehető legjobbat nyújtsa számára. Néha kicsit túlzásba viszi a gondoskodást, jó lenne hagyni néha a gyereket, hogy tanuljon a saját hibáiból is.

1.Bika-Szeretet, megértést, biztonságot, és stabilitást ad a gyerekei számára. Sok szabadtéri tevékenységre ösztönzi a gyerekeit, fontos számára, hogy minél több időt legyenek a természetben.

Nézzük a többi csillagjegyet is, hogy mi jellemző rájuk!

Kos-Ambíciós, harcos, energikus. Mindig, mindenben szeret részt venni, intézkedik, és irányít. Néha már nem veszi figyelembe azt sem, hogy mit szeretne a gyereke, sokszor dönt a saját feje után. Ha kicsit türelmesebb lenne a gyerekével, minden sokkal jobb lenne.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés