Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Ő lehet az a férfi aki Tóth Gabi és Krausz Gábor szakításának hátterében áll
Mindenegyben Blog - 2023. augusztus 10. (csütörtök), 21:19

Ő lehet az a férfi aki Tóth Gabi és Krausz Gábor szakításának hátterében áll (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2023 aug 10

Kiderült, ki lehet Tóth Gabi és Krausz Gábor szakításának hátterében

Tóth Gabi és Krausz Gábor válásának híre sokkolta a hazai közvéleményt. Krausz szerdán délután tette közzé a közösségi oldalán, hogy hat év után elválnak Tóth Gabival. Az énekesnő nem sokkal később Instagram-oldalán reagált a történtekre, és azt írta: gyermeküket a válás után is közösen nevelik majd.

A szakítás mindenkit váratlanul ért, hiszen Tothék még nagy lelkesedéssel álmodoztak közös jövőjükről Szentendrén, ahol egy házba szerettek volna beköltözni, amelynek felújítási munkálatairól is beszámoltak a nyilvánosságnak közösségi csatornáikon keresztül. Nem tudni, mi történt, kettejük szűkszavú szakítós posztjából pedig nem sok minden derül ki, szinte szóról szóra ugyanazt írták.

Hirdetés
[ ]

Miután Krausz Facebook-oldalán bejelentette, hogy elválnak, Gabi is megosztotta ugyanezt az információt saját oldalán 1 óra késéssel. Bejegyzésük lényege az volt: 6 év után elválnak, kislányukat pedig a jövőben közösen tervezik nevelni. Viszont a sztárséf posztjában volt egy figyelemre méltó mondat, amely Gabi bejegyzéséből – furcsa módon – már hiányzik.

„Időnként furcsa meglepetéseket, kellemetlen fricskákat tartogat az élet”

– ezt írta Krausz, amire sokan felfigyeltek, hiszen ismert, hogy az énekesnő évek óta együtt dolgozik a Fricska nevű háromtagú férfi táncegyüttessel, akikkel nemrég is volt fellépése.

Nem tudni, pontosan mit akart mondani Krausz, hogy véletlenül használta-e a „fricska” szót, vagy pedig ez egy egyértelmű célzás a táncegyüttesre. A furcsa egybeesés kapcsán azonban már elindultak a pletykák, és ahogy a mondás is tartja, „nem zörög a haraszt”.

Mint írtuk, a sztárpár bejelentése után rengeteg együttérző, szánakozó és kárörvendő komment mellett felbukkant egy nagyon érdekes hozzászólás is. Egyik olvasó azt írta, ő tudja, mi lehet a szakítás oka, amit Krausz posztja alapján sejtett meg.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés