Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Ő itt Szandra, akivel végzett a rokonlátogatásra kiengedett súlyos büntetését töltő rab.Isten Nyugosztaljon te Kis Angyalka
Mindenegyben Blog - 2018. június 20. (szerda), 12:42

Ő itt Szandra, akivel végzett a rokonlátogatásra kiengedett súlyos büntetését töltő rab.Isten Nyugosztaljon te Kis Angyalka (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2018 jún 20

Haldokló édesapja meglátogatására kapott kimenőt Z. Sándor (29) az Állampusztai Büntetés-végrehajtási Intézetből.A debreceni klinikáról azonban nem a börtönbe, hanem lakhelyére, Nagyecsedre ment, ahol meggyilkolta szerelmét, Jónás Szandrát. A 19 éves lány szülei a brutális tett másnapján még sokkos állapotban voltak.– Négy éve voltak egy pár – mondta könnyek között Ilona, a megölt Szandra édesanyja. – A lányom kezdetben nagyon szerette őt, aztán, hogy csalás miatt két évre Sándor börtönbe került, egyre kevesebbet hallottunk róla. Szandra a fizetése nagy részét beküldte a börtönbe. Mostanában azonban más tervei is voltak. Kölcsönt szeretett volna felvenni, és felújítani a házunkat. Jobb életre vágyott. Egyszer már majdnem elveszítettük a lányomat: 13 évesen leukémiája volt. Akkor legyőzte a halált, felfoghatatlan, hogy most mégis el kellett mennie!Nagybátyja, Demeter József talált rá a lányra Nagyecsed határában, a csalitosban /Fotó: Isza Ferenc– Szombat délelőtt együtt voltak nálunk. Azt mondták, meglátogatják a fiú anyját, mielőtt visszamegy a börtönbe. Utána már csak a telefon jött, hogy Szandra meghalt – tette hozzá Bertalan, Szandra édesapja.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés