Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Ő az , aki elvette a 17 éves Csenge életét.Reméljük, példás büntetést kap a tettéért
Mindenegyben Blog - 2017. szeptember 05. (kedd), 21:07

Ő az , aki elvette a 17 éves Csenge életét.Reméljük, példás büntetést kap a tettéért

Hirdetés
Hirdetés
2017 szept 05

A rendőrség közzétette a videót, melyen látható a borsodnádasdi 17 éves lány megölésével gynaúsított fiatalember, akit a rendőrök a tetthelyre is visszavittek. Beismerő vallomást tett. A 20 éves borsodnádasdi fiatalember ellen emberölés miatt indult eljárás.

Hirdetés
[ ]

Mint megírtuk, a 17 éves K. Csengét szombaton bulizni engedte el estére a családja, azzal, hogy este 22 órára hazatér. De nem tért haza, végül holttestét a település egyik katolikus temploma mellett, egy vízaknában találták meg.

Az ügyben először eltűnés miatt indult eljárás. A rendőrség a polgárőrség és a tűzoltóság bevonásával haladéktalanul megszervezte az eltűnt fiatal felkutatását, akinek ruhátlan holttestét éjfél előtt Borsodnádasdon találták meg egy vízzel teli aknában.

A nyomozók büntetőeljárásban folytatták tovább a vizsgálatot. Több tanút is kihallgattak ki, majd hétfőn délutánra gyanúsítottja is lett az ügynek:egy 20 éves borsodnádasdi férfi.

A rendőrség adatai szerint a gyanúsított szombaton Borsodnádasd egyik erdős területén találkozott a lánnyal, akivel beszélgettek. A fiatal lány később öntudatlan állapotba került, majd a gyanúsított egy vízzel telt aknába eresztette. Az elsődleges szaktanácsadói vélemények alapján a lány halálát fulladás okozta. Az elkövető, a középső srác :

 

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés