Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Ő az a 71 éves idős, beteg asszony, akivel tegnap olyan dolgot tettek ezek a magyar rendőrök, amit feltétlen tudniuk kell nem csak a feletteseinek, hanem az egész országnak!
Mindenegyben Blog - 2023. december 06. (szerda), 13:47

Ő az a 71 éves idős, beteg asszony, akivel tegnap olyan dolgot tettek ezek a magyar rendőrök, amit feltétlen tudniuk kell nem csak a feletteseinek, hanem az egész országnak! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2023 dec 06

Ő az a 71 éves  idős, beteg asszony, akivel tegnap olyan dolgot tettek etek a magyar rendőrök, amit feltétlen tudniuk kell nem csak a feletteseinek, hanem az egész országnak! - Legyetek kedvesek adjátok tovább mindenképp! 

Annyira félt a lányától az idős, beteg asszony, hogy inkább a fagyhalált kockáztatta, de nem mert bemenni a házba. Végül a rendőrök segítettek neki sőt, olyat tettek, ami nem is lett volna kötelességük.

Zavart viselkedésű lánya miatt kért végső elkeseredésében rendőri segítséget január 6-án délután egy 71 éves szentendrei asszony. A háza udvarán lévő műanyag széken kuporgó idős, izomsorvadásban szenvedő nő át volt fagyva, láthatóan hosszú ideje nem evett rendesen - írja a Police.hu.

Kiderült, hogy a kórházból pár nappal azelőtt kiengedett, a gyógyszerszedéssel azóta leállt lánya kezelhetetlen viselkedése miatt töltötte inkább a szabad ég alatt a nap legnagyobb részét. A kályhába nem tudott begyújtani, lánya nem volt rá hajlandó, félt is tőle, de már nem bírta tovább segítség nélkül, ezért fordult a rendőrökhöz.

Hirdetés
[ ]

A szentendrei járőrök az asszony lányához - látva viselkedését - mentőt hívtak, akik kórházba vitték. Közben az egyik rendőr összeszedte az udvaron talált fát, gallyakat, újságpapírt gyűjtött és beüzemelte a kályhát.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés