Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Ő az a 7 éves kisgyermek aki életét vesztette a termálvízbe.. a szülők elmentek a büfébe, addig a gyerek belefulladt a vízbe
Mindenegyben Blog - 2021. július 12. (hétfő), 22:33

Ő az a 7 éves kisgyermek aki életét vesztette a termálvízbe.. a szülők elmentek a büfébe, addig a gyerek belefulladt a vízbe (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 júl 12

Belefulladt a gyógymedencébe egy 7 éves gyerek az egyik karcagi strandon szombaton. A szülei egyedül hagyták a gyerekmedencében, amíg elmentek a büfébe. A kisfiú azonban egy idő után átment a mélyvízbe, az úszómesterek vették észre, hogy fuldoklik, de sem ők, sem a mentők nem tudták megmenteni.

Tragédia a strandon

Hirdetés
[ ]

Belefulladt a karcagi strandfürdő gyógymedencéjébe egy 7 éves kisfiú szombaton. A strandon aznap 700 fürdőző volt. A gyógymedencébe egyébként 14 éven aluli gyerek csak szülői felügyelettel mehet be. A létesítmény vezetője szerint a szabályokat nagyon komolyan kell venni. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Keresték a gyereket a szülők

„A bejáratnál a 14 éven aluli gyerekeket csak szülői felügyelettel engedjük be. Sajnos itt a szülői felügyelet nem volt meg. Utána már keresték a gyermeket, de akkor a tragédia már megtörtént” – mondta Andrási István, az Akácliget Gyógyfürdő ügyvezető igazgatója.

A kisfiú átment a gyógymedencébe

A szülők a gyerekmedencében hagyták a kisfiút, míg elmentek a büfébe. A gyerek eközben ment át a gyógymedencébe. Mivel a gyógyvíz sötét színű, emiatt nehéz észre venni, hogy mi történik a víz alatt. „Mindenkit nagyon megviselt, mindenki ki is ment a fürdőből, mi is bezártunk. Borzasztó tragédia” – mondta a fürdő egyik büfése.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés