Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Ő a 6 éves kislány aki meghalt a heves megyei óvodában.
Mindenegyben Blog - 2019. szeptember 27. (péntek), 10:19

Ő a 6 éves kislány aki meghalt a heves megyei óvodában. (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2019 szept 27

Agyonnyomott a mászóka egy hat­éves kislányt egy Heves megyei óvodában. Két kisfiú is megsérült a balesetben. A szülők felháborodtak, szerintük rég felújításra szorult a tragédiát okozó játék.

Hiába érkeztek időben a mentők, helikoptert is küldve a helyszínre, már nem tudták megmenteni a hatéves kislány, Radics Mercédesz életét. A Heves megyei Csány napközis óvodájában játszott a társaival tegnap délelőtt, amikor a baj megtörtént.

Hirdetés
[ ]

– A kislány a szerkezet alatt volt, amikor megláttuk. Egy konyhás néni törölgette a vért, de már látszott, hogy nincs életben – mesélte a Borsnak egy szemtanú. Úgy tudjuk, Mercédesz játszott legfelül a mászókán, amikor dőlt a szerkezet. Két négy év körüli kisfiú is megsérült, egyikük agyrázkódást szenvedett.

A Bors munkatársainak a helyszínen a megtört szülők és dühös helyiek is arról beszéltek, a mászóka régóta rossz állapotban volt, és hogy furcsa módon nem szóltak időben a szülőknek, hogy baleset tör­tént.

 Ez a mászóka okozta a tragédiát. Régóta tervezték a játszótér felújítását.

  Ez a mászóka okozta a tragédiát. Régóta tervezték a játszótér felújítását. © Czerkl Gábor– Az óvoda vezetői napi szinten látták, hogy a mászóka rossz állapotban van, de engedték, hogy a gyerekek játsszanak rajta. Az én unokám is ebbe az óvodába jár, rettentően felháborít, ami történt – fakadt ki a Borsnak egy nagymama.

Úgy tudjuk, Mercédesz édesanyjának Hatvanba kellett mennie vérvételre tegnap reggel, ezért nem akarta oviba vinni a kislányt, Mercédesz azonban erősködött, hogy mindenképp szeretne bemenni, így is tett, anyja pedig nem ment orvoshoz. Emiatt mély bűntudatot éreznek a szülők.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés